HAON Sziréna

2018.12.09. 10:50

Istálló lángolt, autó borult árokba

Hajdú-Bihar - Nem unatkoztak a tűzoltók szombaton Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú-Bihar - Nem unatkoztak a tűzoltók szombaton Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Segélykérő kiabálás szűrődött ki szombat reggel egy debreceni Jerikó utcai lakásból. Egy idős ember elesett otthonában a szomszédok pedig riasztották az egységeket. A debreceni hivatásos tűzoltók a lakás ajtaját kinyitották és a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

Szombat délelőtt Létavértes külterületén egy kifolyt olajfolton megcsúszott egy személygépkocsi, majd az árokba borult. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállították.

Teljes terjedelmében lángolt egy istálló szombat délután Fülöp-Bánházán, a Béke telepen. Az istálló tulajdonosa megpróbálta megfékezni a lángokat, de az oltás közben megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A nyírbátori és a nyírábrányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat. Az istállóban egy borjú volt, aki a tűzben elpusztult.

Fém kukában papír hulladék lángolt tegnap késő délután Debrecenben, a Doberdó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Este egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Püspökladány közelében a 4-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A balesetben nem sérült meg senki.

[related-post post_id="4075608"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!