HAON Sziréna

2018.03.27. 10:17

Videó: Késes rablás Komádiban

Komádi - Késsel fenyegette meg az eladót, így rabolt egy 52 éves helyi férfi Komádiban, akit a rendőrök rövid időn belül elfogtak.

Komádi - Késsel fenyegette meg az eladót, így rabolt egy 52 éves helyi férfi Komádiban, akit a rendőrök rövid időn belül elfogtak.

Egy komádi élelmiszerbolt eladója tett bejelentést a rendőrségre március 26-án 13 óra körül arról, hogy egy férfi bement a boltba, megfenyegette őt egy késsel, pénzt vett ki a kasszából, majd elmenekült. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként perceken belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az egyenruhások H. Ferencet még a helyszín közelében elfogták, majd előállították a Komádi Rendőrőrsre. A nyomozók az 52 éves férfit – gyanúsítotti kihallgatását követően – bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A megalapozott gyanú szerint a férfi az eltulajdonított pénzből cigarettát vásárolt egy közelben lévő dohányboltban.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!