HAON Sziréna

2018.03.12. 13:49

Két kamion ütközött össze a 42-esen, ketten megsérültek

Hajdú-Bihar - Berettyóújfalu és Mezőpeterd között történt a karambol, a mentők kórházba szállították a sérült sofőröket.

Hajdú-Bihar - Berettyóújfalu és Mezőpeterd között történt a karambol, a mentők kórházba szállították a sérült sofőröket.

A rendelkezésre álló adatok szerint március 12-én 13 óra 30 perc körül két kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a 42-es főút 46. kilométerszelvényében, Berettyóújfalu és Mezőpeterd között. Az MTI-vel a megyei főkapitányság sajtóirodája közölte: mindkét sofőr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A katasztrófavédelem azt írja, frontális ütközés történt. Információik szerint a járművekben csak a sofőrök utaztak.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben a balesettel érintett útszakaszon. A korlátozást 22 órakor oldották fel - olvasható a police.hu-n.

Pénteken szintén személyi sérüléses karambol történt a főút ugyanezen szakaszán, akkor két autó ütközött össze, ugyancsak frontálisan. Abban a balesetben öten sérültek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!