haon-sportoldal

2009.01.06. 15:19

Feleslegesen izgult

<p>Debrecen - Hornyák szerint a remek védekezés és a jó kapusteljesítmények voltak a siker alapjai.<DIA width="960" height="800" alt="DVSC-Aquaticum-Békéscsaba 2009.01.05."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DVSC_Aquaticum_B_k_scsaba_2009_01_05_/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="DVSC-Aquaticum-Békéscsaba 2009.01.05." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA> &#160;<A href="http://video.haon.hu/video/35910/dvsc-aquaticum-b--k--scsaba"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az ifjú Hornyák Dóra a Békéscsaba elleni Magyar Kupa mérkőzésen is bizonyította tehetségét: a kiváló átlövő hat akciógóllal és egy büntetőből szerzett találattal járult hozzá a Loki 29–20-s diadalához.

Bár a végeredmény magabiztos sikert mutat, a meccs elején voltak gondjaik a hazaiaknak.

– Az első negyedórában nem úgy ment a játék, ahogy azt elterveztük, ezt annak a számlájára írom, hogy régen játszottunk tétmérkőzést, s ez volt az év első meccse, amin mindenképpen bizonyítani akartunk.

Az időkérés során Bakó Botond rendet rakott a fejekben, elmondta, hogy azt játsszuk, amit edzéseken gyakoroltunk, s szerencsére ez megtette a hatását.

A folytatásra megnyugodtunk, azt nyújtottunk, amit tudunk s végül simán nyertünk.

Az igazat megvallva, szoros meccsre számítottam, de nagy örömömre végül nem így alakult – mondta a mindig mosolygós debreceni kézis, aki elárulta, a szokottnál is idegesebben készült a találkozóra.

– A mérkőzést megelőző héten játszottunk egy edzőmeccset, ahol egyáltalán nem ment a játék, ezért az edzőnk el is beszélgetett velem. Nagyon akartam bizonyítani, ezért kicsit jobban izgultam, mint máskor.

Dodó végül 7 góllal zárta a meccset, ami reméli végleg megnyugtatta, de igazi választ majd csak szombaton kap, amikor a Hódmezővásárhely ellen játszik bajnokit a Debrecen.

  • Erõfelmérõn a Loki futballistái
  • Dzsudzsák:„Debrecen a szívem csücske maradt”
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!