haon-sportoldal

2008.10.12. 21:10

Robogott a debreceni gyors

<p>Debrecen – Tizenkét gólos, fölényes különbséggel nyerte meg a DKSE-Airport Debrecen a vasárnap esti mérkőzését hazai pályán a Komló ellen.</p>

A debreceniek kiválóan kezdtek, a tizedik percben már 6 gól volt az előnyük, majd további két találattal toldották meg a különbséget. Djordjevics parádés védéseket mutatott be a DKSE kapujában, de „munkáját” támogatták a többiek is, hiszen jól védekeztek a hazaiak.

A félidő derekán ugyan megpróbáltak közelebb kerülni a vendégek a cívisvárosi alakulathoz – egy-két kihagyott helyzet, illetve eladott labda „segítette” őket ebben –, de nem sok sikerrel: a félidőben 21–10 volt az állás.
A folytatásban állandósult a tíz gól körüli differencia, a félidő végére azonban még belehúztak a DKSE tagjai: az ötvenötödik percben már 14 találattal vezettek.

Végül 36–24-re nyerték meg a találkozót, amelyen minden nevezett debreceni játékos pályára lépett, így az a Martin Farkasovszky is, aki súlyos sérüléséből épült fel.
– Az első félidei hozzáállással az NB III. délnyugati csoportjában sem lennénk eredményesek – jegyezte meg a meccs végén Füzesi Ferenc, a Komló edzője.
– Az első félidő után szerettem volna, ha azt nyilatkozhatja az ellenfél edzője, hogy átfutott rajtunk a debreceni gyors.

A második játékrészben már nem így történt, de mindenki tette a dolgát, gratulálok a csapatomnak – összegzett Kovács Mihály, a DKSE mestere.

A tények
DKSE-Airport Debrecen–Komlói BSK 36–24 (21–10)
Debrecen, 500 néző. Vezette: Dobrovits, Tajok.
DKSE
: Djordjevics – Gúnya 7, Visnyevszki 5, Frey 7/1, Kelecsevics 2, Rédei 6, Pálos 4. Csere: Nahaj (kapus), Ambrus, Csikós, Juhász 1, Mezei R. 2, Lókodi 1, Farkasovszky 1. Edző: Kovács Mihály.
Komló: Szabó T. – Bakos 1, Molnár, Kiss Á., Szappanos 3/2, Kaplonyi 5, Péter Szabó D. 2. Csere: Pókos, Mészáros (kapusok), Killinger 2, Ujváry, Nagy Z. 2, Sutka 5/1, Dömös 4/1. Edző: Füzesi Ferenc.
Hétméteresek: 2/1, illetve 6/4.
Kiállítások: 8, illetve 8 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!