haon-sportoldal

2008.10.21. 15:26

Mindenki a Hódosba!

<p>Debrecen – Csúcsrangadó a női bajnokságban: a győri sztárcsapatot fogadja a Loki szerdán.<BR />Portálunk élőben közvetíti a mérkőzést!<BR /></p>

Elérkezett az igazság napja, szerdán 18 órától a női kézilabda bajnokság két veretlen együttese, a DVSC-Aquaticum és a győri Audi ETO KC csapata csapnak össze Debrecenben.

Az év mérkőzésének kikiáltott derbin minden Loki-hívőnek ott a helye, de azok, akik mégsem tudnak kilátogatni ezen a jeles napon a Hódosba, azok sem maradnak le az eseményről, hiszen a Hajdú Online(www.haon.hu) élőben közvetíti a csúcsrangadót.

Együtt a győzelemért!

A meccs jelentőségével mindenki tisztában van, éppen ezért nagyon kellemetlenül érinti a DVSC szakmai stábját, hogy betegség miatt több meghatározó játékos pályára lépése is kérdéses.

 – Sajnos nem a legjobb előjelekkel várjuk a találkozót, ugyanis Lucia Uhraková, Daniela Crap és Szrnka Hortenzia torokfájással küzd, s jelenleg olyan rossz állapotban vannak, hogy elképzelhető, nem tudják vállalni a játékot a Győr ellen.

Mondanom sem kell, mekkora vérveszteség lenne ez a számunkra, hiszen Uhraková és Crap védekezésben és támadásban is meghatározó tagjai a Lokinak – kezdte a beszélgetést a nem túl szívderítő tényekkel Bakó Botond, a debreceni mester, aki rátért az esélyekre.

– Minden mérkőzésen a győzelem reményében lépünk pályára, nincs ez másként a Győr ellen sem, sőt, fokozottan érvényes ez akkor, ha az egyik legjobb ellen mérhetjük le a tudásunkat.

Mindenki tisztában van vele, hogy a Rába-parti gárda a világ egyik legjobb csapata, sok kemény harcot és sikert megért garnitúra, tele rutinos, klasszis játékosokkal.

De verhetetlen alakulat nincs, s ezért is mondom, hogy ez egy háromesélyes meccs, ahol esélyünk lehet a győzelemre. És ez nem kincstári optimizmus! Akkor valóban lehet sanszunk, ha kihasználjuk, hogy hazai környezetben, a saját közönségünk előtt játszunk, és mindenki messze a csúcsot nyújtja küzdésben és tudásban.

Az elmúlt héten a válogatottjaink hiányában mindössze heten edzettünk, most pedig többen betegek, ezért külön taktikai elemeket nem tudtunk gyakorolni, de azért próbálunk újdonsággal előrukkolni, ami jelenleg még kérdés, hogy mennyire válik be.

Éppen ezért főként abban kell jót nyújtanunk, amit tudunk. Annyit biztosan ígérhetek, hogy a játékosaink mindent megtesznek majd a sikerért – fogalmazott a tréner.

Nüanszok dönthetnek

– A veretlenek csatájára nem tudunk tippelni, mert megítélésem szerint nüanszok dönthetnek majd a győztes személyét illetően – mondta a HAON-nak Köstner Vilmos, a Loki korábbi, a tajtavill-Nyíradony jelenlegi szakvezetője.

– A hazai pálya és a vélhetően telt ház mindenképpen a Loki mellett szól, viszont a nagyobb tudás, a klasszis játékosok egész sora és az összeszokottság a Győr malmára hajthatja a vizet. Nagyon kiegyenlített meccsre számítok, ahol tényleg csak apróságok dönthetnek majd a pontok sorsáról.






  • Hamilton nyert, 7 pont az elõnye
  • Talmácsi gyõzött Malajziában
  • Selyem Nándor névnapi ajándéka
  • Vargát feldobta, hogy kezdõ volt
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!