haon-sportoldal

2008.10.10. 12:17

Futsal: győzni akarnak Győrben

<p>Berettyóújfalu – Győrben, a Duna Takarék AFC ellen lép legközelebb pályára a Mezei-Vill FC a hazai futsal bajnokságban hétfőn, 20 óra 20 perckor. A találkozón a győzelem a célja a berettyóújfalui bajnokcsapatnak.</p>

– A Kecskemét elleni mérkőzést kicsit félvállról vettük, így szoros lett az eredmény – értékelte Szitkó Róbert, a Mezei-Vill FC játékosedzője.

– Magunknak tettük nehézzé, jobb helyzetkihasználással hamarabb eldőlhetett volna a pontok sorsa. A második, Üllő FC Cső-Montage elleni meccsen összeszedettebbek voltunk. Nem játszottunk nagyon jól, de a koncentráció elég volt a sikerhez.
A hétfő esti összecsapásról szólva a szakember elmondta, a Duna Takarék fiatal, rutintalan együttes, olykor-olykor kapkodó játékkal – azonban semmiképpen nem szabad lebecsülni a győrieket. Ugyanakkor a berettyóújfaluiak győzni mennek a Dunántúlra, s – mint Szitkó Róbert megjegyezte – mindent meg is tesznek a jó eredményért.
A győri mérkőzés után hosszabb pihenő következik a Mezei-Vill játékosai számára, mivel az eredetileg október 17-ére tervezett, Colorspectrum Aramis elleni találkozót csak januárban játsszák le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!