haon-sportoldal

2008.09.10. 13:58

Minél több győzelem a cél

<p>Debrecen – Megkezdődik a bajnokság a DKSE-Airport Debrecen férfi kézilabdacsapata számára is szerdán 18 órakor, mégpedig hazai pályán, a Hódos Imre sportcsarnokban.</p>

– Mindenki nagyon várja a nyitányt – mondta a HAON-nak Frey Tamás, a csapat irányítója. – A bajnokság első meccse, új csapattal, amelyben sok a fiatal. Remélem, ez „doppingolja” majd a gárdát.

Mint a játékos kifejtette, az utóbbi hetekben sérülések hátráltatták a felkészülésüket és azt, hogy jobban össze tudjanak szokni. A maródiak listájára került Rédei István, Martin Farkasovszky és ő maga is.

– Noha sokat javult, még nem száz százalékos a lábam – válaszolta kérdésünkre Frey, aki combsérüléssel küzdött. – A gyors mozgásoknál még feszül, körülbelül egy hét lehet, mire teljesen rendbe jön – fűzte hozzá, ugyanakkor bízik abban, hogy pályára léphet szerda este.

A debreceniek az újonc Kecskemétet fogadják az első bajnoki mérkőzésen. – Vannak régi rutinos játékosaik – jegyezte meg Frey Tamás, hozzátéve, videofelvétel segítségével készülnek a találkozóra.

– Balkezes jobbátlövőnk jelenleg nincs – említette a nehézségeket az irányító. Ugyanakkor a támadások, valamint a góllövés a DKSE erősségei közé tartozik – vélekedett. A hibák csiszolgatása, javítgatása viszont folyamatos feladat – tette hozzá.

– Nagyon eredményesek szeretnénk lenni a bajnokságban – jelentette ki az irányító, helyezést azonban nem akart mondani. – Minél több győzelem, minél eredményesebb játék: ez a cél. Sokkal előrébb szeretnénk végezni, mint tavaly.

  • Rédei talán játszhat szerdán!
  • Gyorsabban gyógyulhat az átlövő
  • Súlyosan megsérült a DKSE balátlövője
  • Hatvan percig koncentráltan
  • Még több DKSE Video
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!