haon-sportoldal

2008.09.24. 17:37

Kiskunhalas - DVSC-Aquaticum összecsapás

<p>Kövesse velünk Ön is este 6-tól a mérkőzés alakulását!</p>

A meccs hajrájában egyik csapat sem törődött a védekezéssel, ennek köszönhető a viszonylag sok gól. A Debrecen ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert. A loki legjobbja Crap lett, kilenc góllal. A végeredmény: 19-33.

52.perc: A Loki formás akciók végén szerzi a találatait, mostmár csak a gólkülönbség mértéke a kérdéses (15-29)

43.perc: A játékvezetők furcsa felfogásban vezetik a mérkőzést, érthetetlen módon állítják ki a játékosokat. Jelen pillanatba három hazai mezőnyjátékos küzd 5 debreceni mezőnyjátékos ellen (12-23)

40.perc: Lendületben a Lokomotív, mostmár egyre többen vállalják át a gólszerző szerepét. Crap továbbra is kirobbanó formában van, már 9 gólnál jár (12-21)

35.perc: Remekül kezdte a második félidőt a Debrecen, Crap háromszor, Kazai Anita egyszer talált a kapuba (11-18)

A félidőben 9-14 az állás. A debreceni tréner időt kért a félidő vége előtt, ami jó hatásal volt a lányokra, hiszen Sinkarenko két góljával meg tudták toldani az előnyüket.

28. perc: Bár növelni nem tudta előnyét, továbbra is vezetnek Bakó Botond tanítványai. A debreceni játékosok közül kiemelkedik Crap, aki eddig ötször volt eredményes. (9-12)

23. perc: Úgy tűnik, kezd összeállni a Debrecen támadójátéka, és ez a z utóbbi percekben egyre többször alakított ki remek helyzeteket, melyeket ki is használtak

18. perc: Szabó Valéria és Sinkarenko góljaival kezd elhúzni a vendégcsapat, viszont most az ukrán kiállíásáa miatt emberhátrányba kényszerült a DVSC (6-9)

14. perc: Nem tud elszakadni a Debrecen a hazaiaktól, pedig most lehetőség volt rá. Sinkarenko kihagyta a bütetőt. A mintegy tucatnyi debreceni drukker hangosan buzdítja a kedvenceit

10. perc: Akadozik a gépezet. támadás van a debrecenieknél, de Stubaricova révén sikerült megszerezni a vezetést, bár most emberhátrányba került a Loki (1-2)

5. perc: A hazaiak kezdték meg a gólgyártást, de Crap egyenlített (1-1)

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a Kiskunhalas kezdte a játékot.

A várakozásoknak megfelelően a kisebb sérüléssel bajlódó Alina Marin maradt ki a keretből. A DVSC piros mezben lép pályára.

  • DVSC-DEAC - Budapest Honvéd mérkőzés
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!