haon-sportoldal

2008.09.19. 11:42

„Már csak a győzelem elfogadható”

<p>Debrecen – Nem indult jól a szezon a DKSE-Airport Debrecen számára: a Kecskemét elleni hazai győzelem után kellemetlen meglepetésként kikaptak Csurgón, s döntetlennel végződött a csütörtök esti mérkőzés a Mezőkövesdi KC ellen. <DIA width="900" height="700" alt="DKSE-Mezőkövesd kézilabda mérkőzés 2008.09.18"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DKSE_Mez__337_k_vesd_k_zilabda_m_rk__337_z_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="DKSE-Mezőkövesd kézilabda mérkőzés 2008.09.18" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/DkseMezokovesdKovacsMihaly.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/DkseMezokovesdRostaIstvan.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Csereként állt a debreceniek kapujába Nahaj László, aki több jó védést is bemutatott.
– Nagyon szeretem a Kövesdet, hiszen magam is borsodi vagyok, ismerem őket. Szívesen játszom ellenük, jól szokott menni – mondta a fiatal hálóőr a mérkőzés másnapján.

 – Nagyon akartak, de mindenki akart – jegyezte meg a mérkőzéssel kapcsolatban. – Küszködtünk, akartunk, mégsem úgy sikerült a meccs, ahogy szerettük volna, még ha a sérülése miatt nem játszó Rédei nagyon hiányzott is, Kelecsevics pedig lázasan lépett pályára.

A vége előtt két perccel kétgólos előnyünkvolt, mégsem tudtunk nyerni, ez természetesen megvisel egy játékost, de fel tudunk állni a jövő heti bajnokiig. Sokat kell javulni védekezésben, és több lerohanás kellene, hiszen vannak gyors embereink. Ezeket gyakoroljuk is edzéseken, a meccseken sajnos mégsem látszik meg.
A DKSE szeptember 24-én 18 órakor játssza következő mérkőzését Győrben.
– Tavalyhoz képest gyengültek, meg kell vernünk őket – vélekedett Nahaj László. – Most már csak a győzelem elfogadható, legalábbis ezt várom magunktól.

Kapcsolódó anyagok:

  • Salakmotor: „Farkas-páros” az Eb-döntõben
  • Hajdúnánás-Termál SC :tököli futóverseny a pontokért
  • A kis Loki folytatná a jó sorozatot
  • Vezettél már igazi Rally autót murvás pályán?
  • Bogdanovics: "Hiányzott a játék"
  • Gipsz került Talmácsi kezére
  • Sokba kerülhet a Fradi-balhé
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!