haon-sportoldal

2008.09.30. 12:52

A példa adott, meglepetésre fel!

<p>Hétközi mérkőzéssel folytatja bajnoki szereplését a Tajtavill-Nyíradony alakulata: Köstner Vilmos tanítványai szerdán 18 órától a Fehérép otthonában bizonyíthatnak.</p>

A kézilabdázás szerelmesei nem maradnak le a meccsről, hiszen a Hajdú Online élőben közvetíti a derbit.

Bárki ellen

– Természetesen a rivális debreceni vendégjátékát is megtekintettük a televízióban, de több felvételünk is van a Fehérépről, ráadásul a nyári felkészülés során edzőmeccset is játszottunk ellenük, azaz ismerjük a csapatuk szerkezetét és a taktikai repertoárjukat.

A fehérváriak nagyon jó csapatot alkotnak, komoly kerettel rendelkeznek és kiváló adottságú, meghatározó játékosaik vannak, nem véletlenül pályáznak nemzetközi szereplést jelentő, dobogós pozícióra – nyilatkozta a Naplónak Köstner Vilmos, a nyíradonyi mester.

Triscsukék meglepetésszerű vereséget szenvedtek legutóbb hazai pályán a Békéscsabától, ráadásul a Lokitól is kikaptak, így ellenünk biztosan nagy elszántsággal küzdenek majd, de felkészültünk erre. Nem feltartott kezekkel lépünk pályára Székesfehérvárott, ugyanis jó formában vagyunk és az eddigi eredményeink azt bizonyítják, hogy bárki ellen van esélyünk egy jó eredményre.

A szerdai meccsen fontos lehet, hogy a védekezésünk összeállt, mind a hatos falat, mind a nyitottabb stílust jól játsszuk, már csak arra kell koncentrálnunk, hogy a legutóbbi, Kiskunhalas elleni meccshez hasonlóan ne legyenek rövidzárlatok a teljesítményünkben.

Mindenki a fedélzeten

Talán meglepő, de a találkozó előtt a Tajtavill foglal el előkelőbb helyezést a tabellán, hiszen Sopronyi Anették a negyedikek 7 ponttal, míg Sitiék a nyolcadikak 4 egységgel.

 – A találkozó esélyese a Fehérép, de kiegyensúlyozott a mezőny, rendre vannak meglepetések a bajnokságban, most mi is erre készülünk. Akkor lehet esélyünk, ha kiemelkedő elszántsággal és nagy tempóval kézilabdázunk, illetve több kiemelkedő teljesítmény akad a csapatban.

Szerencsére mindenki egészséges, így a lehető legjobb összeállításban vehetjük fel a harcot a Fehéréppel – fogalmazott Köstner Vilmos.

  • Fradiverés után újabb győzelem
  • Ez a csapat győzni is tud!
  • Sokba kerülhet a Fradi-balhé
  • Kiütközött a különbség
  • Szabó valária a Világkupára készülő válogatottban
  • Marad a névadó szponzot a kézis lányoknál?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!