haon-sportoldal

2008.07.04. 17:20

Hétfőn és szombaton

<p>Erős csapattal várja a Tatár-Debmut TC férfi teniszgárdája a csapatbajnokság kezdetét. Megint román idegenlégiós játszik az egyes helyen, aki ebben az évben sok ATP-versenyen indult és az 500. helyen van az ATP-ranglistán.</p>

A többi hazai játékos Tatár Borisz csapatkapitány vezetésével készül a mérkőzésekre. Négy I. osztályú játékos, Mányai János (11), Máthé Gábor (29), Solymosi Nándor (22) és Tatár Borisz (36), valamint rajtuk kívül Tácsik László (87), Degrell István (108), Bellér Gábor (114) és Léka Péter (119) vár bevetésre.

A sorsolás szeszélye folytán csak kettő mérkőzés lesz Pallagon. Hétfőn 13 órakor a budapesti Építőkkel kezd a Tatár TC, amely mindenképp győzni szeretne! Kedden és csütörtökön Budapesten nehéz mérkőzések következnek az Idom team és az MTK ellen. Tatárék valószínűleg szombaton 11 órakor a Győr csapatával játszanak ismét Pallagon. A terv a biztos bentmaradás és a tavalyi 5. hely megtartása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!