haon-sportoldal

2008.04.26. 16:49

Vác - Tajtavill-Derecske élő közvetítés

<p>Az élvonalbeli női kézilabda bajnokság 18. fordulójában a Tajtavill-Derecske idegenben vendégszerepel, Köstner Vilmos tanítványai szombaton 17 órától Vácott lépnek pályára. Kövesse élő közvetítésünket!</p>

Végeredmény: 23-24

Az utolsó percekben nem változott az eredmény, nagyban köszönhetően a Derecske kapusának, Lajtos Nórának, aki 20 másodperccel a vége előtt ziccert fogott.

A Tajtavill ezzel a győzelemmel megelőzte a Vácot a tabellán és a 7. helyre lépett előre.  

57. perc: 23-24

Az egál állásról ismét a Tajtavill felé billent a mérleg nyelve, ugyanis Szabados és Kudor is gólt szerzett, ezt követően lőttek újabb gólt a váciak.

54. perc: 22-22

Az utóbbi percekben elfogyott az előny, kiegyenlítettek a hazaiak. Az iram és a küzdelem továbbra is óriási.

49. perc: 17-19

A vezéregyéniség kizárása plusz energiákat mozgósított a vendégcsapatban, Kocsik Viktória gólerős játékának is köszönhetően fordított a Derecske.  

38. perc: 16-14

Bekövetkezett amitől tartottak a hajdúsági hívek: a játékvezetők harmadszor is kiállították Pádárt, így az átlövő nélkül kell folytatnia a csatát a Derecskének.  

35. perc: 15-13

Továbbra sem tud lehiggadni egyik csapat sem, a szünet után 5 perc alatt mindössze egyetlen gól született. Rossz hír a Derecskéért szorítóknak, hogy a remek formában játszó Pádár Margót már másodszor állították ki 2 percre. Félidőben: 14-13

Apró dolgokon múlik, hogy melyik csapatnál van a vezetés, a játékrész hajrájában a hazaiak voltak szerencsésebbek. Az első félidőben nyújtott teljesítményéért Pádár, Flaska és Lajtos dicsérhető.   

23. perc: 9-10

Újra a Tajtavillnél az előny! A küzdelmet jól jellemzi, hogy nagyon sok gól büntetőből született.

19. perc: 8-7

Mindkét fél óriási akarással küzd, ami rányomja bélyegét a színvonalra is, ugyanis sok a hiba, a Derecske játékosai többször is a kapufát találták telibe. A Tajtavillből eddig Pádár Margit a legeredményesebb, 3 gólnál tart az átlövő.

12. perc: 4-4
A kezdeti lendület alábbhagyott, kiegyenlítettek a hazaiak. A vendégeket nem nyugtatta meg a meccs elején megszerzett kétgólos előny, a folytatásban sok hibával játszottak Rácz Emeséék.

7. perc: 2–4

Jól kezdett a Derecske, ami a gólok számában is megmutatkozott.

A mérkőzésen a 7. hely sorsa a tét. Jelenleg a Duna-partiak foglalják el ezt a pozíciót a táblázaton, de egy esetleges hajdúsági sikerrel helyet cserélnének a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!