haon-sportoldal

2008.04.14. 14:56

Temes Bernadett elkapta a fonalat

<p>Ha nem is a legfényesebb, de éremmel gazdagodott a DVSC-Aquaticum kézilabdacsapata a hétvégi Magyar Kupa négyes döntője után, hiszen a 3. helyen zártak a Skaliczky-tanítványok.</p>

A kétnapos győri megmérettetésen a Loki egyik legjobbja Temes Bernadett volt, aki sérüléséből végleg felépülve a hátán vitte a csapatot a bronzmeccsen, hiszen 12 gólt szerzett a Fradi ellen.

Győztes rangadó

– A kéztörésem már teljesen a múlté, semmilyen fájdalom nincs a kezemben, igazából már a Fradi elleni bajnokin is rendben voltam, csak a biztonság miatt vettem fel a kézvédőt – kezdte a beszélgetést Berni, aki a Dunaferr elleni MK elődöntővel nem lehet elégedett, hiszen kikapott a Loki.

– Sajnos a Dunaferr elleni összecsapás nem úgy sikerült, ahogy terveztük, pedig nagyon készültünk a meccsre, ráadásul a csarnokban mindenki nekünk szurkolt, kivéve a bírókat.

 A 3. helyért kiírt csatában már jobban ment minden nekem és a csapatnak is, s végre bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk rangadót nyerni. Nagy szükségünk volt már egy ilyen győzelemre, ugyanis eddig mindig 1 gólokkal maradtunk alul a riválisainkkal szemben, most viszont fordult a kocka.

Remélem, ebből a diadalból erőt tudunk meríteni a bajnokság hajrájára és azt hozzuk, amit a szurkolók elvárnak tőlünk.

Mese a 12 találatról

Nem mindennapi produkció, ha valaki egy rangadón tucatnyi gólt dob; Temes Bernadettnek ez a bravúr a bronzmeccsen sikerült.

– A felnőtt mezőnyben még sohasem dobtam 12 gólt, éppen ezért nagyon boldog vagyok, de az örömöm úgy teljes, hogy a bronzérem is nálunk van – mondta nevetve az irányító, akitől arra is választ kaptunk, mi állt a gólrekord hátterében. – Próbáltam felszabadultan játszani, mert eddig mindig nagyon rákészültem a meccsekre és csak görcsölés lett a vége.

És az is jót tett az önbizalmamnak, hogy éreztem a közönség szimpátiáját, aminek azért örültem különösen, mert Győrben nevelkedtem, ott lettem élvonalbeli játékos, és ezt nem felejtették el a drukkerek.

Remélem, ha a jövőben 12 gólt nem is dobok mindig, de a jó formával nem maradok adós.

- Boros Norbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!