haon-sportoldal

2008.04.23. 15:49

Siófok - DVSC-TEVA online közvetítés

<p>A Ligakupa elődöntőjének második felvonását vivták a csapatok Siófokon. Az első meccset a Loki nyerte 2-0-ra.</p>

Végeeredmény: 0–0.

A DVSC az itthon szerzett előnyének köszönhetően, 2–0-ás összesítéssel jutott be a Ligakupa döntőjébe, ahol a Győr–MTK párharc továbbjutójával találkozik.

86. perc: Rudolf távolról, 30 méterről próbált veszélyeztetni, de lövése után a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

80. perc: amikor már mezőnyfölényben kezdett játszani a DVSC, hirtelen gólhelyzetet dolgozott ki a Siófok. Magasföldi a 16-os vonaláról, középről ballal vette célba a jobb alsót, Baloghnak pedig bravúrra volt szüksége a hárításhoz.

71. perc: most megint eseménytelenül telnek a percek, s akárcsak a meccs nagyobb részében, ismét a középpályán harcolnak a felek.

60. perc: Gajda is bemutatta, hogyan kell fölé durrantani, igaz, ő egy kicsit távolabbról, mintegy 11 méterről célzott rosszul a Loki kapuja előtt.

57. perc:Chigou megint remekül játszotta meg csatártársát, Bogdanovicsot, aki azonban kihagyta a kihagyhatatlant: az ötösről főlé bombázott.

50. perc: úgy kezdődött a második félidő, ahogy az első véget ért, azaz kiegyenlített mezőnyjáték zajlik a pályán, a közönség pedig várja, hogy valaki ritmust váltson.

45. perc + 1: vége az első félidőnek, a játék képe alapján igazságosnak mondható a döntetlen.

40. perc: Nagy Zoltán akciója után ismét „leült” a játék.  

33. perc: Nagy Zoltán ordító bakija után kis híján bajba került a Loki. A védő a félpályáról akart hazaadni, ám a passz rövidre sikeredett. A labdára Homonyik csapott le és meglódult Balogh kapuja irányába, de mielőtt lőtt volna, a visszafutó Nagy Zoltán szerelni tudta, kijavítva ezzel a hibáját.

30. perc: Chigou viharzott el a jobb oldalon, remekül adott középre Bogdanovicshoz, aki hatalmas helyzetbe került, s már a lendült lába, amikor az utolsó pillanatban szögletre mentettek a hazai védők.

16. perc: a kezdeti nagy rohamok után nyugodtabb tempóra kapcsoltak a csapatok, kiegyenlített mezőnyjáték zajlik a pályán, a kapuk most nem forognak veszélyben.

12. perc: rossz hír a Loki-szurkolóknak: súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Máté Péter, akit hordágyon hoztak le a pályáról, miután ütközött egy siófokival. A sérült védő helyére Nagy Róbert állt be.

7. perc: megmutatták oroszlánkörmeiket a hazaiak is: egy élesen előrepasszolt labdával Horváth Bence ugrott ki, egyedül vezette a labdát a Loki kapujára, de Balogh jó ütemben mozdult ki és nagy bravúrral hárított.

5. perc: Szakály ragyogóan ugratta ki Bogdanovicsot, aki senkitől sem zavartatva törhetett kapura, de 10 méterről a kifutó kapusba lőtt. Óriási helyzet maradt ki.

3. perc: Szatmári 25 méterről tüzelt, a léc alá tartó labdáját szögletre ütötte ki a siófoki kapus.

Siófok – DVSC-TEVA 0-0
Siófok, 150 néző. Vezette: Mawla Hussain (katari), (Vámos, Rasheed)
Siófok: Sánta - Ambrus, Csóka, Forgács, Köntös - Popovics, Basara (Horváth A. 62.), Bonifert, Homonyik - Horváth B., Vajda
DVSC: Balogh J. – Nagy Z., Máté (Nagy R. 12.), Szűcs, Szatmári – Dombi, Demjén, Szakály (Rudolf 60.), Éles – Chigou, Bogadnovics

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!