haon-sportoldal

2008.04.04. 15:05

Nem a Derecske a favirot, de...

<p>Derecske - A női kézilabda bajnokság 17. fordulójában a Tajtavill-Derecske csapata hazai környezetben lép pályára, a vasárnap 18 órától kezdődő összecsapáson a Fehérép-Alcoa lesz a hajdúságiak ellenfele.</p>

A találkozót a Hajdú Online-on (www.haon.hu ) élőben követhetik figyelemmel a szurkolók. A mérkőzés előtt a Köstner Vilmos tanítványai 13 ponttal a 7. helyet foglalják el a tabellán, míg a székesfehérváriak 21 ponttal a negyedikek.

Kocsik sérült

– A bajnokságban beállt egyhónapos szünetben nem töltöttük tétlenül az időt, az első héten a fizikai képesség javítása, a második héten a technikai elemek gyakorlása, a harmadik héten edzőmeccsek játszása, míg ezen a héten a taktikai felkészülés volt napirenden.

Amit elterveztem, sok munkával és nagy lelkesedéssel végeztek a lányok, azaz elégedett lehetek, ráadásul a Békéscsaba elleni mérkőzésen nyújtott első félidei játékbizakodással tölt el a jövőt illetően – nyilatkozta a naplónak Köstner Vilmos, a Tajtavill-Derecske szakvezetője.

– Sajnos akadt egy hiányzónk is, ugyanis Kocsik Viktória gerincprobléma miatt nem tudott velünk gyakorolni a héten, kérdéses a játéka, így természetesen felkészültünk arra az eshetőségre is, ha nem tud pályára lépni Viki.

Felszabadult játék

Az élvonal újonca ismét komoly erőpróba előtt áll, ugyanis azzal a Fehéréppel kell megküzdenie, amely még nem mondott le dobogós álmairól. – A fehérváriak az utóbbi időkben jobb teljesítményt nyújt, mint az őszi idényben, ott van az élmezőnyben és még a dobogóra is van esélye, azaz egyértelműen ők a párosítás esélyesei.

Rendkívül jó kerettel rendelkezik a riválisunk, a litván válogatottak, Tápai, Triscsuk, Balogh Bea és Vaszari is kiemelkedő teljesítményekre képesek, azaz nehéz ellenfelek lesznek – értékelte a riválist a derecskei mester. – Mindennek ellenére bízom benne, hogy lelkes, jó közönségünk előtt mindent elkövetnek a játékosaim a győzelemért.

Nem mi vagyunk a favoritok, ezért az esélyesség terhe nem minket nyom, ezért remélem, felszabadult játékkal rukkol elő csapatom, és akkor bármi előfordulhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!