haon-sportoldal

2008.04.07. 14:02

Fél lábbal már döntőben a Loki

<p>Debrecen - A múlt heti idegenbeli sikert követően hazai pályán kell bebiztosítania a döntőbe jutást a Magyar Kupa küzdelemsorozatában Lokinak. &#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/labdarugo-magyar-kupa/cn/haon-news-hbn_01-20080407-025549"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Labdarúgó Magyar Kupa, történelem, a győztesek 1910-től [.pdf - 45KB]</B></A></p>

Küztudomású, a DVSC-TEVA az elődöntő első mérkőzésen Rudolf Gergely két, illetve Demjén Gábor és Dorge Kouemaha találatával 4–1-re nyertek a debreceniek Győrben az Integrál-DAC ellen, így formalitásnak tűnik a kedden 18 órától kezdődő cívisvárosi visszavágó.

A párviadal második összecsapását a Hajdú Online (www.haon.hu) és a Sport 2 élőben közvetíti.

Realizálni az esélyt

Nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a debreceni bajnokcsapat sorra játssza tétmérkőzéseit, egyedüliként a magyar mezőnyben négy fronton is érdekeltek a hajdúsági piros-fehérek, ráadásul valamennyi megmérettetésben a legmagasabb célokért küzdenek.

A Soproni Ligában a Honvéd legyőzésével még mindig versenyben maradtak a bajnoki elsőségért Sándor Tamásék, az NB III-ban a DVSC-DEAC az első, feljutást jelentő helyen áll, a Ligakupában elődöntősek Herczeg András tanítványai, míg a Magyar Kupában csak egy lépésre van az áhított kupadöntő. Ilyen sorozatterhelés mellett a szakmai stábnak nagyon sok mindenre oda kell figyelnie, így több szempontot is górcső alá kell venni például a keddi kezdőcsapatot illetően is.

Herczeg Andrásék a DAC ellen olyan gárdát küldenek harcba, ahol a rutinos és a fiatal játékosok alkotnak elegyet, bízva abban, hogy a gárda realizálni tudja az első meccsen kiharcolt előnnyel járó esélyt a fináléba jutásra.

A tervek szerint a Balogh – Varga J., Komlósi, Szatmári, Fodor – Spitzmüller, Demjén, Czvitkovics, Szakály – Bogdanovics, Sztojkov kezdőtizenegy lép pályára Szentes Lázár csapata ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!