haon-sportoldal

2008.03.19. 17:36

Fehérvár-DVSC-TEVA online közvetítés

<p>A Magyar Kupa negyeddöntőjének első meccsén a DVSC-TEVA Székesfehérvárott a Fehérvár vendégeként lépett pályára. <dia width="850" height="630" alt="Fehérvár-DVSC-TEVA 2-1 2008.03.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Feh_rv_r_DVSC_TEVA_2_1_2008_03_19_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Fehérvár-DVSC-TEVA 2-1 2008.03.19." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Feh%C3%A9rv%C3%A1r-Dvsc%20foci-20080319-cZZs.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

93. perc: véget ért a meccs. Fehérvár-DVSC-TEVA 2-1.

Lényegében a teljes mérkőzésen emberhátrányban játszó és hősiesen küzdő Loki biztató eredményt ért el a jövő heti debreceni visszavágó előtt.

92. perc: Szilágyi húzott el a jobb oldalon kecsegtető helyzetben, középen Kouemaha várta a labdát, ám a beadást blokkolták a védők.

90. perc: 3 percet hosszabbított a játékvezető.

88. perc: a küzdelem dominál a pályán, helyzetet nagyon régen nem láttunk.

83. perc: a cserék ellenére sem tud ritmust váltani a Loki, a Fehérvár nagyon nyom.

76. perc: Bogdanovicsot Szilágyi Péter váltotta.

75. perc: egy szabadrúgás után Balogh rosszul mozdult ki, sőt el is esett a kapus, Koller átfejelte a labdát a kapu előtt, amit Sitku a túl oldalon 5 méterről nem tudott a hálóba terelni.

71. perc: Leandro helyén Bernáth Csaba a pályán.

70. perc: Simek helyett Dvéri Zsolt kapott lehetőséget.

68. perc: megsérült Rezes, helyére Éles Szilárd állt be.

67. perc: Újra előny a Fehérvárnál. Nagy 18 méterről próbálkozott lövéssel, a labdába Sitku 13 méterről beletette a fejét, s a labda hulló falevélként a lemerevedett Balogh mellett a kapuba esett. 2-1

61. perc: Dajic helyett Nagy Dániel kapott lehetőséget Disztl Lászlótól.

59. perc: Egyenlített a Loki! Leandro 18 méterről lőhetett szabadrúgást, a középpályás bal lábbal a kapu bal alsó sarkába csavarta a labdát.

50. perc: mezőnyjátékkal teltek a második félidő első percei.

46. perc: a szünetben egyik edző sem cserélt.

45+1 perc: vége az első félidőnek.

A korai kiállítás és a gyorsan bekapott gól meghatározta a DVSC-TEVA játékát, bár szinte egyből egyenlíthetett volna a Loki, de Leandro lövését hárította Sebők. A félidő további részében a hazaiak irányítottak, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani.

44. perc: Lázár lőtt ballal 17 méterről, de a labda a kapu fölé és mellé szállt.

39. perc: kezd felpaprikázódni a hangulat, egyre több a könyöklés és durva belépő, amiből mindkét csapat játékosai kiveszik a részüket.

35. perc: jobboldali szabadrúgás után Kouemaha szelídítette meg a labdát a hosszú oldalon, a kapunak háttal állva próbált veszélyeztetni, ám a labda a kapu fölé szállt.

31. perc: tetszetős támadás végén Bogdanovics ugratta ki Kouemahát, ám Sebők gyorsabbnak bizonyult a csatárnál és kivetődve kapujából megfogta a labdát.

29. perc: mezőnyjáték folyik a pályán, a Loki csak a hazaiak 16-osáig jut el, ott rendre rossz megoldást választanak Rezesék.

24. perc: a Fehérvár játékosainál van többet a labda, de az emberhátrányban lévő debreceniek ha lehetőségük adódik, bátran vezetnek támadásokat.

20. perc: Sifter kínálta meg egy életerős lövéssel Baloghot, a debreceni kapus remek vetődéssel tolta ki a labdát a bal felső sarokból.

18. perc: kiegyenlítetté vált a játék, ám a fehérvár szerezhetett volna újabb gólt. Mohl ívelt a bal oldalról középre, farkas senkitől sem zavartatva 11 méterről fejelhetett, ám a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

14. perc: az utóbbi percekben a hazaiak birtokolták többet a labdát, de helyzetet nem tudtak kidolgozni a fehérváriak.

8. perc: óriási egyenlítési lehetőség maradt ki. Kouemaha birkózta ki magának a helyzetet a 16-oson belül, középre ívelte a labdát, Leandro 11 méterről a kapuval szemben lőhetett, ám a kapu közepébe tartó labdát Sebők ismét hárította.

6. perc: Leandro 18 méteres lövéssel próbálkozott, de a középre tartó labdát Sebők biztosan fogta.

3. perc: hátrányban a Loki! Szűcs vétett el egy előre rúgást, Sitku csapott le a labdára, egyedül törhetett volna kapura, de a debreceni védő lerántotta. A játékvezető kiállította a Loki védőjét.

A megítélt szabadrúgást Farkas 17 méterről jobb lábbal a kapu jobb oldalába csavarta. 1-0.

A csapatok a következő összeállításban kezdték a meccset:

Fehérvár: Sebők – Lázár, Koller, Horváth G., Mohl – Farkas, Sifter – Simek, Polonkai, Dajic – Sitku.

DVSC-TEVA: Balogh – Bíró, Komlósi, Szűcs, Szatmári – Huszák, Varga, Leandro, Rezes – Bogdanovics, Kouemaha.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!