haon-sportoldal

2008.03.17. 12:16

Eredményes és egyre jobb a Loki

<p>Nagyon fontos győzelmet aratott Zalaegerszegen a DVSC-TEVA alakulata, a Loki az utóbbi időkben nagyon jól teljesítő, a közvetlen élmezőnyt ostromló ZTE csapatát verte idegenben 2–1 arányban.</p>

A debreceni bajnokcsapatban újra gólt jegyzett Dombi Tibor, aki igencsak hosszú góltalansági csendre ölthetett nyelvet.

Nagy fegyvertény

– A 2007/2008-as bajnoki idényben ez volt az első gólom, így éppen ideje volt már, hogy betaláljak az ellenfél kapujába. De a nagyobb örömet az jelenti, hogy győzni tudtunk a Zalaegerszeg otthonában – nyilatkozta a Naplónak Dombi Tibor, a Loki egyenlítő góljának szerzője.

– Mindenki tisztában volt a meccs fontosságával, éppen ezért nagyon felkészültünk a zalaiakból. A ZTE-től azt kaptuk, amit vártunk, de tanultunk az Újpest hibájából, akik beleszaladtak egy nagyarányú vereségbe Egerszegen. Megerősítettük a középpályánkat, ám Dragan Vukmir sajnálatos sérülése miatt változtatnunk kellett a csapat szerkezetén, de ez nem befolyásolta a produkciónkat, hiszen a kétcsatáros játékkal is tudtuk hozni az elvárt teljesítményt.

Bár a hazaiak szereztek vezetést, sikerült egyenlítenünk s a második félidőben már a magunk javára fordítottuk a meccset. Nagy fegyverténynek tartom, hogy egy kifejezetten jó Zalaegerszeg ellen tudtunk idegenben nyerni, s ez a siker mutatja az erőnket is.

Hosszabb periódusok

A DVSC-TEVA ebben az idényben amellett, hogy eredményesen játszik, egyre jobb produkciókkal rukkol elő a meccseken. – Számunkra minden meccs fontos, éppen ezért a Ligakupa eredményessége is sokat jelent. Szerencsére jönnek az eredmények, de ami szintén nagyon fontos, egyre hosszabbak azok a periódusok a csapat játékában, amikor jól játszunk, mint például a szombati bajnoki második félidejében.

Úgy érzem, jó úton haladunk abba az irányba, hogy a szurkolóink visszatérjenek a lelátókra – vélekedett Kicsi, majd a formáját firtató kérdésre is válaszolt. – Mivel nem tartozom a fifikás labdarúgók közé, azért az én formámat nagyban befolyásolja a fizikai állapotom. Szerencsére most nagyon jó erőben érzem magam, de ez a csapat egészére is vonatkozik, hiszen ellenben a múlttal, a meccsek utolsó szakaszában most nem kapjuk, hanem rúgjuk a gólokat.

  • ZTE - DVSC-TEVA élõ közvetítés!
  • Igor Bogdanovics gólcsúcsa
  • A Lokiban hárman kidõltek a sorból
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!