haon-sportoldal

2008.03.11. 15:49

Csak így tovább, lokisták!

<p>A papírformának megfelelően magabiztos győzelmer aratott a DVSC-TEVA együttese a Siófok ellen hazai környezetben a Soproni Liga 18. fordulójában.</p>

A 2–0-ás diadallal zárult mérkőzés után nem csak az eredménnyel, hanem a mutatott játékkal is elégedettek lehettek a debreceni szurkolók, bár a sok kihagyott helyzet miatt akadt egy kis hiányérzetük a drukkereknek. A találkozón Czvitkovics Péter szépségdíjas góllal járult hozzá a sikerhez.

– Megérdemeltük a győzelmet. Nagyon sok helyzetet kihagytunk, de végre azt játszottuk, amit tudunk. A siófokiaktól szimpatikus volt, hogy nem álltak be védekezni, próbáltak ők is játszani, nem a bunkerfocit alkalmazták, mint a legtöbb ellenfél, amelyik idejön. Masszív, erős középcsapatnak számítanak a magyar bajnokságban, szerintem okoznak még meglepetést tavasszal – nyilatkozta Czvitkovics Péter a klub honlapján.

– Voltak nagyon szép támadásaink, szerintem fejlődik a csapat. Ha minden meccshez így állunk hozzá, akkor meglesz a negyedik bajnoki cím is. Ha jobban kihasználjuk a lehetőségeinket, négy-öt góllal is nyerhettünk volna hétfőn, de nem vagyunk telhetetlenek. Remélem, a lelkesedés és a lendület megmarad Zalaegerszegre is, és három ponttal térünk haza.

Busszal Zalaegerszegre

A Loki március 15-én, szombaton 15 órától játssza soron következő bajnoki összecsapását Zalaegerszegen. A LOSZ szurkolói buszt indít a bajnokira, amelyre Kiss Sándornál (30/685-2340), vagy a Monti ezredes utca 3. szám alatt található szurkolói klubhelyiségben lehet jelentkezni.

Indulás március 15-én reggel a Dósa nádor térről.

  • Akár ki is tömhették volna a Siófokot
  • DVSC-TEVA – Siófok online közvetítés
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!