HAON - PR cikk

2017.05.04. 17:33

Hamarosan jön a megújult Euronics

<strong>Az Euronics Műszaki Áruházlánc hamarosan új üzletet nyit Debrecenben. A vadonatúj szaküzlet 850 m<sup>2</sup>-es eladótérrel, közel 15 000 termékkel és Shop in Shop élményszigetekkel is készül, hogy kielégítse az egyre növekvő vásárlói igényeket. Itt biztosan élmény lesz a vásárlás!</strong>

Az Euronics Műszaki Áruházlánc hamarosan új üzletet nyit Debrecenben. A vadonatúj szaküzlet 850 m2-es eladótérrel, közel 15 000 termékkel és Shop in Shop élményszigetekkel is készül, hogy kielégítse az egyre növekvő vásárlói igényeket. Itt biztosan élmény lesz a vásárlás!

A jelenleg országszerte 66 műszaki szaküzletet üzemeltető hálózat első üzletét 1989-ben nyitották meg Magyarországon. Ekkor az első eladott termék egy Minimat mosógép volt, azóta viszont rengeteget változtak a fogyasztói igények, amihez a hazai műszaki piacon 28 éve jelenlévő Euronics is folyamatosan alkalmazkodik.

Tudta?

Változó trendek a műszaki cikkek piacán

Az Euronics internetes lakossági felméréséből kiderült, hogy Hajdú-Bihar megyében az országos átlaghoz képest újabbak a háztartási készülékek, a lakosok közel kétharmadának van okostelefonja is, háztartásonként pedig két tévékészülék a legjellemzőbb. A többség átlagosan napi 1-2 órát használja a telefonját és 2-3 órát néz tévét. A vásárlók számára egyre fontosabb a környezettudatosság, és egyre többen élnek a csereakció lehetőségével is.

Ennek köszönhetően a piaci trendeket követve május 11-én a cég megnyitja 67. üzletét Debrecenben, ahol közel 4 500 termékkategóriában több mint 15 000 árucikk kap majd helyet. A debreceni üzlet különlegessége, hogy több élménysziget is kialakításra kerül, így a vásárlók könnyebben férhetnek hozzá és próbálhatják ki többek között a Samsung, az LG, valamint a Sony különböző termékeit, ráadásul a Miele- és az AEG-szigeteket is tesztelhetik.

Elengedhetetlen, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezért nagy figyelmet fordítunk az innovációra az üzleteinkben is. A fejlesztések részeként egyre több helyszínen alakítunk ki nagy népszerűségnek örvendő Shop in Shop élményszigeteket. 28 éve jelen vagyunk a műszaki piacon, és büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonú műszaki áruházláncként egyre több városban, összesen több mint 48 000 m2-en nyújthatunk szakértő segítséget vásárlóinknak” – mondta Fajcsi Róbert, az Euronics Műszaki Áruházlánc kereskedelmi ügyvezető igazgatója.

Az új eladótérben mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális műszaki cikket, kedvünkre válogathatunk a legmodernebb okoseszközök, fülhallgatók, hajszárítók kávéfőzők, A+++ címkével ellátott környezettudatos hűtőszekrények és mosógépek, laptopok, telefonok, de a LED vagy az UHD tévék között is. Az Euronics szakértő értékesítői május 11-től várják a vásárlókat a megújult üzletben a debreceni Malompark Bevásárlóközpontban. Sorócki Csaba, az új üzlet vezetője elárulta, hogy a májusi nyitási akciók az okostelefonoktól a kis és nagy háztartási gépekig számos termékkategóriát érintenek majd.

Nyitás: 2017. május 11.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!