HAON - PR cikk

2015.09.21. 10:07

Az új ŠKODA SUPERB

<strong>Teret ad a stílusnak. </strong>

Teret ad a stílusnak.

Új ŠKODA Superb kombinált átlagfogyasztás: 4,1-7,0 l/100km, CO2 kibocsátás: 106-165 g/km

Képzeljen el egy négy keréken guruló irodát. Egy autót, amely hatalmas tereinek köszönhetően kényelmes és hálózatba kapcsolhatósága miatt vezetőjét mindig, utazás közben is elérhetővé teszi.

 

Egy autót, amelyben mindennel, a parkolással, a kiállással, a sávtartással, de még a közlekedési táblák felismerésével is külön asszisztens foglalkozik. Az új Superb megnyerő vonalvezetése, soha nem látott funkcionalitást takar. Leendő irodája indulásra készen várja márkakereskedésünkben.

 

Meggyőző külső, kiváló műszaki tulajdonságok és minden igényt kielégítő tágasság az utas- és a csomagtérben egyaránt: felsőkategóriás jellemzők egy középkategóriás limuzinban. A ŠKODA MQB platformra épülő csúcsmodellje új szintre emelte a biztonságot, a mobileszközök csatlakoztatásának szintjét, valamint a környezetbarát, gazdaságos működést.

 

Az új Superb minden eddiginél magasabbra tette a lécet: több független szolgáltató szervezet mérései is azt mutatják, hogy a ŠKODA új zászlóshajója felülmúlja közvetlen versenytársait.

Az értékelésben olyan szempontok szerepeltek, mint a fogyasztás, CO2 kibocsátás, ár/érték arány, minőség, valamint megbízhatóság.

 

Mint minden ŠKODA autóban, az új Superb modellben is több Simply Clever megoldás kapott helyet, amelyek megkönnyítik az autó használójának életét. Hol valamilyen apró kedvességgel, mint az egykezes nyitást lehetővé tevő palack tartóval találkozunk, hol pedig egy olyan mentőövvel, mint az üléshez rejtett esernyő, vagy a tanksapkából kivehető jégkaparó és a pakolást megkönnyítő virtuális pedál, amellyel akár érintés nélkül kinyithatjuk a csomagtérajtót.

Az új Superb 120 évnyi jövőbemutató gondolkodást jelképez, azt az elkötelezettséget, hogy a ŠKODA olyan autókat gyárt, amelyek megoldást kínálnak a mindennapok kihívásaira, amelyeket élvezetes vezetni, és amelyek lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek vezetőjüknek. Látogasson el hozzánk, tesztelje márkánk ékkövét, és győződjön meg saját szemével arról, hogy ezek nem csak üres frázisok, hanem valóban egy új korszak kezdődött a ŠKODA életében!

 

4030 Debrecen, Mikepércsi út 77., www.fullautohaz.hu, +36 52 520 660

Full-Auto Kft. - a biztos partner!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!