Hajdúhadház hírei

2017.07.15. 15:03

Második alkalommal választották a hónap kézbesítőjének a hadházi anyukát

Hajdúhadház - A kétgyerekes anyuka már hetedik éve rendületlenül hordja ki az újságot.

Hajdúhadház - A kétgyerekes anyuka már hetedik éve rendületlenül hordja ki az újságot.

Már második alkalommal választották a hónap kézbesítőjének a hajdúhadházi Szabó Tiborné Katát. A gyereknevelés és a háztartás mellett ennek a munkának szenteli erejét. Előfizetői elégedettek vele, minden reggel legkésőbb fél hatkor, az újság a postaládájukban van. Kata minden munkanap éjjel fél kettőkor már talpon van, kettőkor elindul kihordani az újságot, hol biciklivel, hol pedig gyalog, de mindig ugyanazon az útvonalon közlekedik.

Elmondása szerint legkevesebb két és fél óra szükséges, hogy 278 háztartásba eljuttassa a lapot, nagyon örül, hogy minden előfizetővel baráti kapcsolatot ápol. Nem is tudott a versenyről, mígnem előfizetői kérték tőle a teljes nevét, hogy tudjanak rá szavazni.

Hálás családjának

Családja hamar belerázódott ebbe a helyzetbe, nagyon toleránsak és segítőkészek. Nagyobbik lánya, néha besegít neki a pénzbeszedésbe. Kézbesítőnk nappal sem tud aludni, akkor leginkább süt­kérezéssel, főzéssel, gyümölcstermesztéssel és lekvárfőzéssel tölti megmaradt idejét.

– Az egyetlen szabadnap mindent megér – nyilatkozta, de akkor sem tudja az éjjelt megébredés nélkül végig­aludni. Családjával töltött zavartalan pihenésre és nyaralásra vágyik. Az elégedett előfizetőknek üzeni, hogy még egy ideig folytatja, de a későbbiekre nem tud biztosat mondani. Családjának és az előfizetőknek nagyon köszön minden támogatást, segítséget és a rengeteg szavazatot. Kívánjuk, hogy nyereménye segítségére legyen a további munkájában.

HBN–BK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!