Dobogóra léphetett

2020.06.17. 15:30

Többet kapott a versenytől a szépség, mint várta

Szabó Éva második helyezést ért el a Gazdász Szépe versenyen.

Fotó: Napló-archív

Lezajlott a Gazdász Szépe verseny, ahol megannyi tehetséges és szép hölgy versenyzett a „koronáért”. Az indulók között két megyénkbeli fiatal nőnek szurkolhattunk, akik közül Szabó Éva, a görbeházi lány nyerte magasan az első fordulót. A huszonegy éves hölgy jogosan bizakodhatott abban, hogy a végső fordulón, az élő show-ban is „szárnyalni” fog, azonban néhány szavazattal sajnos alulmaradt.

Élményekkel gazdagodott

Éva az első körben 9 ezer 200 szavazatot kapott, maga mögött tudhatta Berta Fruzsinát, aki 8 ezer 400 voksot gyűjtött be kedvelőitől, a dobogó harmadik fokára pedig Tófalvi Csilla léphetett, akit 6 ezer 800-an jelöltek a legszebbnek járó helyre. A számok alapján végül a három lány zsebelte be a legtöbb szavazatot, így ők vehettek részt a néhány napja megtartott Gazdász Szépe döntő élő show-jában.

Szabó Éva nagyon várta az élő párbajt, ahol ismét bemutatkozhatott kedvelőinek, de végezetül csak a második hely jutott számára.

– Nem vagyok szomorú, mert nagyon sokat kaptam a versenytől, viszont 8 szavazattal lemaradni nem a legkellemesebb érzés. Berta Fruzsina lett az első, aki egyébként egy nagyon kedves lány, így egyáltalán nem irigylem tőle a győzelmet. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, ez a néhány hét nagyon izgalmas volt, soha nem fogom elfelejteni. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi időben – a versenynek köszönhetően – nagyon sokan megismertek, így több állás­ajánlatot is kaptam, aminek mérhetetlenül örülök. Úgy gondolom, hogy mind a hárman nyertesek vagyunk, és talán a második hellyel még többet kaptam, mint vártam: tudom, hogy van hova fejlődni, és tanulni mindig érdemes – osztotta meg gondolatait a Naplóval.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!