Hajdú-Bihar

2018.03.19. 15:17

Áramellátás: tovább javult a helyzet Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - Több mint 2000 fogyasztónál újra van áram. A rendőri jelenlét továbbra is biztosított az érintett településeken.

Hajdú-Bihar - Több mint 2000 fogyasztónál újra van áram. A rendőri jelenlét továbbra is biztosított az érintett településeken.

A szélsőséges időjárás és a hétvégi hóátfúvások miatt Hajdú-Bihar megye több pontján is szünetel az áramszolgáltatás. Jelenleg 15 településen és településrészen 2533 fogyasztási hely érintett, így áramkimaradás Bakonszeg, Berettyóújfalu, Biharnagybajom, Debrecen, Földes, Hajdúszoboszló, Kaba, Kismacs, Nádudvar, Nagyhegyes, Nagyrábé, Püspökladány, Sárrétudvari, Szerep és Tetétlen településeken fordulhat elő. A szakemberek továbbra folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

A lakosság segítése, a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése érdekében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság állománya folyamatos rendőri jelenlétet biztosít az érintett településeken - írja a police.hu.


[related-post post_id="3800398"]

[related-post post_id="3799986"]

[related-post post_id="3800202"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!