Erotikus cikkek

2008.06.01. 08:58

Maszturbáló technikák

<p>A férfiak szinte a nap minden percében a szexre gondolnak, és néhányan különféle haditerveket eszelnek ki, hogy fokozzák az élményt. Az alapok lefektetése nélkül, kétségkívül nem leszel minden jóval tisztában – éppen ezért, itt az ideje, hogy elmélyülj a maszturbáló technikák sűrűjében!</p>

Tudomásul kell venned, hogy a legtöbb pasi könnyebbnek, gyorsabbnak és eredményesebbnek tartja az önkielégítést, mintsem, hogy erőt és időt fektessen abba, hogy felturbózza kapcsolatát a szeretőjével. Mindezek ellenére, a maszturbálás nem helyettesíti az egészséges szexuális életet a partnerrel – ha azonban mégis az önkielégítést választod, elvesztheted a kettőtök között lévő meghittséget, és feleslegessé válhat a kapcsolatotokba vetett sok erőfeszítés.

Tanulmányok kimutatták, hogy kémiailag, 400 önkielégítés kevésbé hatékonyabban elégíti ki a szexuális étvágyat, mint a szex a partnerrel. Mindazonáltal, a maszturbáció természetesen a legkedveltebb és legkellemesebb időtöltés mind a férfiak, mind pedig a nők körében, és nem mellesleg a legjobb módja annak, hogy felfedezzük saját magunkat is.

Az alábbi maszturbáló technikákkal garantáltan eljátszadozol majd egy darabig.

Döfködés

Ennél a maszturbáló technikánál egyszerre kell használnod a kezedet és a csuklódat.

Útmutató: Kend be a kezed és a csuklódat olajjal vagy síkosítóval. Ragadd meg a péniszed, és térdelj az ágyra vagy a padlóra. Először dörzsöld a péniszed tövét, majd kezd el vele az olajos csuklódat döfködni.

Alapos heremasszás

A heréket gyakran mellőzik önkielégítés közben, de ennek a maszturbáló technikának a segítségével maximálisan kihasználhatod ezt az érzékeny, de érzéki területet.

Útmutató: Kend be a péniszed és a herezacskódat. Markold meg a péniszedet, és irányítsd a mutatóujjadat a heréid irányába. A hüvelykujjadnak a tested felé kell néznie. Engedd, hogy a hüvelyk- és mutatóujjad addig csússzon a heréid irányába, ameddig csak tud. A másik kezeddel, most, hogy az szabad, azt csinálhatsz a heréiddel, amit csak akarsz – alapos masszás, csiklandozás…stb.

Csavarás

Ne engedd az öreg mosónőt a gondolataidba. Ezzel az ötcsillagos technikával egy kicsit többet hozhatsz ki a férfiasságodból.

Útmutató: Kend be a péniszed! Használd mindkét kezed, egyiket tedd a péniszed aljára, másikat a tetejére, majd finoman csavard őket ellenkező irányba. Használd ezt a mozdulatot alulról fölfelé is.

Guggolás

Ez egy picit furcsábbnak hangozhat, mint amilyen valójában, de azért adj egy esélyt neki. Ez a technika talán nem megfelelő mindenkinek, de megéri kipróbálni, hogy rájöhess, vajon neked találták-e ki.

Útmutató: Az olaj használata tetszőleges – ahogy szeretnéd. Egy kényelmes helyen (ágy) ülj rá a sarkaidra (csak kényelmesen, nehogy gyönyör helyett kínszenvedést okozz magadnak). A maszturbáláshoz használhatod a fenti technikák valamelyikét, vagy akár a saját bevált módszeredet is. Amikor már közel vagy hozzá, hogy elélvezz, emelkedj fel a sarkaidról, és éld át a mély orgazmust. Ezzel a technikával igazán heves orgazmusod lehet.

Fejés

Vajon miért viselnek a tehenek a nyakukban csengőt? Mert a szarvuk nem működik. Szerencsére a tiéd igen!

Útmutató: Olajozd be a péniszed. Helyezkedj el egy nyugodt pozícióban, használd mindkét kezedet egyszerre: csavard és húzogasd őket a péniszed egész hosszán. Ha extra bőrrel rendelkezel (azaz nem vagy körülmetélve), akkor azt is húzogasd az előbb említett módon. Ismételd annyiszor, amennyiszer szükséges, lassabban vagy gyorsabban, ahogy szeretnéd.

Tökéletes kézimunka

“Szeretni magadat” csodás tapasztalat, az új maszturbáló technikákkal kísérletezni pedig mindig lehet – ki tudja, lehet, hogy komoly élvezeteket mulasztasz el, ha kihagyod ezeket a trükköket.

Óvatosan próbáld ki és gyakorold az új módszereket, és ne felejtsd el, hogy csak sok gyakorlással lehet valami tökéletes – nem fog mind elsőre sikerülni.

Forrás: netbulvar.hu

  • Szex-önbecsülési teszt férfiaknak
  • Szex-önbecsülési teszt nőknek
  • Szex-mítoszok leleplezése
  • 5 szexjáték
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!