Erotikus cikkek

2008.04.03. 11:59

Titkok a szexet szerető nőktől

<p>Összegyűjtöttük azokat a kéjes szabályokat, melyek segítségével tagja lehetsz az életkedvtől duzzadó nők klubjának – és nagyon hálássá teheted a pasidat.<BR /></p>

1. Rákapcsolok a szexre

Az érzékileg túlfűtött nők nem adják meg magukat. Helyette elérik, hogy a különböző szex-stratégiák mindig mindenkor nekik dolgozzanak.

„Én felidézem a kedvenc fantáziámat – elképzelem magam teljesen meztelenül” – fedi fel titkát Cassie, a 29 éves titkárnő. „Amikor az asztalomnál ülök az irodában, vagy amikor az edzőteremben vagyok, úgy teszek, mintha az összes ruhám a földön heverne egy kupacban, és közben egy tucat éhes férfiszem pásztázná a testemet”.

2. A testem a gyönyöröm forrása

Egy kívánatos sosem veszteget időt arra, hogy a narancsbőrön vagy a növekvő szőrszálain rágódjon, és nem az a legfőbb kívánsága, hogy ne tartson hosszú ideig nála a klimax. Helyette két lábon járó érzékiségnek látja magát. Mégis, hogy lettek ezek a nők ennyire tudatában saját szenvedély-mutatóikkal? Nos, mindent az önkielégítésnek köszönhetnek.

Hogy megismerd a saját szexualitásodat, figyelj annak minden rezdülésére, így saját szerelmi professzoroddá válhatsz. „A férjem folyamatosan köszönetet mond nekem a lendületes nemi életünkért” – mondja a 27 éves szakács, Kerry. „Nekem meg volt a lehetőségem, hogy megkeressem saját erogén pontjaimat, és megtanuljam, hogy hogyan okozhatok magamnak észvesztő orgazmust.

3. Szexistennő vagyok

„Általában sztriptízelek szex előtt – először is csábítóan levetem a ruháimat a pasim szeme láttára, végezetül pedig rázom egy kicsit a fenekem előtte” – avat be titkaiba minket a 29 éves kezelőorvos, Rebecca. Ezt hallva azt feltételezhetnénk, hogy Rebecca hasonlóan olyan csábító, mint mondjuk Jennifer Lopez. „Már régen megtanultam, hogy a férfiak azok után a nők után fordulnak meg, akik nem gátlásosak szexualitásukat illetően” – mondja Rebecca. „Én egy magabiztos nő vagyok, igaz vannak testi hibáim, de még így is kívánatosabb vagyok a férfiak számára, mint egy tökéletes testű nő, aki túl félénk megmutatni az alakját.”

4. Kinyitom a számat a saját érdekemben az ágyban

A tüzes nők tudják, hogy a férfiak szeretnek örömet okozni. De a világ legfigyelmesebb férfija sem tudja az összes erogén pontodat feltérképezni. „Én mindig megmondom a partnereimnek, hogy hol és hogyan szeretném, hogy megérintsenek” – mondja Eliza, a 29 éves pszichológus. „Aztán vihogva és sikítva erősítem meg őket abban, amit csinálnak.

5. Nem csak az a lényeg, hogy van-e orgazmusom – hanem, hogy milyen

Azok a nők, akikből árad az erotikus energia, nem szerencsés bónuszként gondolnak az orgazmusra. Éppen ellenkezőleg! Szerintük joguk van a gyönyör tetőpontját elérni. „A férfiaknak csak annyi a lényeg, hogy ők eljussanak a csúcsra” – magyarázza a 27 éves értékesítési munkatárs, Maria. „Akkor én miért érném be egy majdnemmel az egész helyett?

„Amikor összeszedtem annyi önbizalmat magamban, amennyit csak tudtam, egyszerre észvesztő orgazmusokat éltem át” – bizonygatja Stephanie, a 23 éves tanársegéd.

Forrás: cosmopolitan.com/netbulvár

Képek szexis lányokról: Lisa Marie Scott 2007.05.25. Lisa Marie Scott 2007.05.25. Katharina Kuhlmann 2007.10.09. Amanda Heartige 2008.01.03.

További cikkek:

  • Szex-mítoszok leleplezése
  • Szexuális tévhitek
  • Gabi bájai  Gabi bájai 2008.03.28.  
    Gabi imád a középpontban lenni, gyermekkora óta színészi karrierre vágyik.
  • Szexbomba Thaiföldről Lulu 2008.03.21.
     A szépséges Lulu kebleit még a buddhista papok is imába foglalják
  • Szex-balesetek
    Ha a Vészhelyzetben már megszeretted a jóképű orvosokat, akkor most még inkább hősként tekintesz majd rájuk! Sok eltévedt kulcsot, virslit szabadítottak már ki nőkből! És még mit?
  • Szexhotel nyílik az angol tengerparton
    Májusban nyitja meg kapuit az a luxushotel Dél-nyugat Anglia tengerpartján, amelynek mind a 60 szobájában "szexjáték-minibár" lesz - jelentette be a szálloda tulajdonosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!