Izgalmas kikapcsolódás

2022.02.07. 06:55

(H)azám! mottóval indul a Kárpát-medence nagy családi vetélkedője

A szervezők bíznak abban, hogy a játék alkotó feladatai, kreatív tevékenységei és értékes, jelentős pénzbeli és üdülési nyereményei a második alkalommal is elnyerik a családok tetszését.

Másodszor rendezik meg (H)azám! mottóval a Kárpát-medence nagy családi vetélkedőjét február végétől. A szervező Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége szerint a családok játéka idén is 2 internetes fordulóból és egy személyes részvétellel Budapesten megrendezendő döntőből áll, amelyre a 6 legtöbb pontot szerző család kap meghívást.

A játékra jelentkező családok a magyar történelem, irodalom, képzőművészet, tudomány, népi hagyományok és sport témakörökben tesztelhetik tudásukat a február 26-án induló vetélkedőn.

Márton Zsuzsanna, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnöke a kezdeményezésről elmondta, hogy a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete volt az ötletadó 2020-ban.

A vetélkedő első Kárpát-medencei szintű megszervezéséhez kapcsolódó visszajelzések nagyon kedvezőek voltak, a családok számára izgalmas kutatási terepet és kikapcsolódást jelentett a részvétel

– mondta.

Hozzátette, bíznak abban, hogy a játék alkotó feladatai, kreatív tevékenységei és értékes, jelentős pénzbeli és üdülési nyereményei a második alkalommal is elnyerik a családok tetszését. Márton Zsuzsanna arra kért minden magyar családot, legyen részese a vetélkedőnek, kapcsolódjon be játékos formában a magyar értékek és kultúra megismerésébe, és regisztráljanak minél többen a (H)azám! című vetélkedőre az esemény honlapján.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!