Egyperces

2007.11.16. 08:12

Állatszépségverseny extra: megvannak a döntősök

<p>Miskolc - Lezárult a szavazás az Állatszépségverseny extrában, amelynek döntőjébe jutott 10-10 cicát és kutyust a Miskolci Állatsegítő Alapítvány hagyományos jótékonysági bálján zsűrizzük a hétvégén.</p>

A november 17-én (szombaton) este 7 órakor kezdődő bálon a köszöntőt követően zajlik majd a „mini” állatszépségverseny döntője, amikor is a bál vendégei szavaznak a helyszínen szerzett benyomások alapján nekik leginkább tetsző kutyusra és cicusra. A két kategória első három helyezettje a Fressnap Állati Áruház értékes ajándékaival térhet haza.

Bálozzon velünk!

A bálnak immár hagyományosan a népkerti Vigadó étterem szolgál helyszínül, s korlátozott számban még fogadnak vendéget. Ez azért lényeges, mert minél több vendéget köszönthetünk az est során, annál többet tehetünk a gazdátlan állatokért, ugyanis a bál teljes bevételét az új menhely építésére fordítja az alapítvány. Kedvcsinálóként egy kis ízelítő a báli programból: a köszöntőt követő mini állatszépségverseny után állatparádé, majd pedig finom vacsora várja a vendégeket, az est „zenefelelőse” a Hangár zenekar lesz, s persze nem hiányozhat a tombola sem.
Jöjjenek el Önök is, cselekedjünk együtt a gazdátlan, kóbor állatokért!
Asztalfoglalás: [email protected], vagy a Népkerti Állatklinika Kkt. állatorvosi rendelője (Miskolc, Lévay u. 1.). Tel.: 46/555-433, 30/232-1890, 30/9453-444, 20/926-9233.

A döntősök

Kutyák:
Csimbike, Fruzsi, Hippi, Kyra, Mogyoró, Nádasvölgyi Kóbor Kapitány Szilaj, Ónodi „Snoop Dogg” Tóbiás, Rocky, Rony, Stella

Cicák:
Bandita, Belfegor, Cappy, Gerzson, Kenny, Lilike, Makka, Mazsi, Mázli, Nudli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!