Debrecen hírei

2019.02.01. 13:48

Keressük Hajdú-Bihar megye szerelmespárját!

Debrecen - Bemutatjuk a Hajdú Online és a Hajdú-bihari Napló közös Valentin-napi nyereményjátékának jelöltjeit, akik közül a legtöbb szavazatot bezsebelő páros egy romantikus vacsorát kap ajándékba.

Debrecen - Bemutatjuk a Hajdú Online és a Hajdú-bihari Napló közös Valentin-napi nyereményjátékának jelöltjeit, akik közül a legtöbb szavazatot bezsebelő páros egy romantikus vacsorát kap ajándékba.

Kedveskedni szeretnénk azoknak, akik ünneplik a szerelmesek napját, ezért Valentin-nap alkalmából nyereményjátékot hirdettünk. Pályázatunk első része lezárult, a benevezett fotókra február 11-én délig lehet szavazni. Az nyer, aki a legtöbb voksot gyűjti. A győztes tízezer forint értékű vacsorautalványt vehet át szerkesztőségünkben, de a szavazókról sem feledkeztünk meg: közöttük véletlenszám-generátor segítségével ötezer forint értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki.

A szavazás lezárásának időpontja: február 11., 12 óra

Eredményhirdetés: február 12., 12 óra

1. Nagy Alexandra Zsuzsa és Arany János

A kapcsolatunk 2009.08.22-én kezdődött, ismerkedésünk annak az évnek az elejére tehető. Heti 3 alkalommal jártunk ki a helyi focipályára hobbiszerűen sportolni, én (Alexandra) nővéreimmel, barátnőimmel, Ő (Jancsi) pedig a barátaival focizni. A két brigád egymás mellett űzte a sportot, és végül a két brigádból egy csapat lett, ismeretséget kötöttünk, barátok lettünk, és heti 3 alkalommal kijártunk egymás ellen, együtt focizni. Majd közösen jártunk el a helyi szórakozóhelyre kikapcsolódni.

A mi szerelmünk ezen idő alatt köttetett... és azóta eltelt 9 és fél év.

2. Csordás Kinga és Csordás Attila

Ez előtt 25 évvel egy nagyon mámoros szilveszter éjszakán találkoztunk, és telefonszámot cseréltünk. Január 2-án úgy mentem el az első randira, hogy nem is emlékeztem rá, hogyan néz ki. Azóta együtt vagyunk, és már a feleségem, gyönyörű lányunk van.

3. Ivett és Lacus

„...1 kg kenyér...”

Egy italdiszkont előtt vetettünk egymásra szemet, miközben az akkori munkahelyemről tartottam haza. Hazaértem, és hogy újra láthassam őt, ürügyként visszamentem a boltba venni egy kilogramm kenyeret. Ezt közöltem vele, mire felértem a pékségig, már ott várt, de a pékség már zárva volt. Feljárta nekem a közelben lévő éjjel-nappali üzleteket, és ő vette meg nekem a kenyeret. Azután a város egyik parkjában találkoztunk, ott kezdtük az ismerkedést, ami kissé elhúzódott... úgy hajnal 3:30-ig.

4. Marcsi és Jenci

Nyíregyházán találkoztunk 2016-ban egy szórakozóhelyen, ahol épp egy csajos bulit csaptam anyukámmal és a két barátnőjével. Jenci pedig a tesójával és egy barátjával volt ott. Amint beléptek, felfigyeltünk egymásra, de főleg ő rám, majd összekeveredtünk. Sok mindenen végigmentünk, de szerelmünk csak erősebb lett, majd 2018. június 15-én, a szülinapomon meglepetés lánykérés volt. Rá egy évre, 2019. június 15-én lett volna a lagzi, de egy csodás dolog közbejött, amit egy cseppet sem bánunk: persze, hogy terhes lettem, és most várjuk a mi kis hercegnőnket. Időközben megcsináltuk a lagzit, nagy buli is volt október 20-án. A kisbabánk április 23-26 körül érkezik, ha minden igaz. Szeretnénk egy kis romantikus időt eltölteni még kettesben, így ezért regisztrálunk, reméljük szerencsénk lesz.

5. Kaszás Bettina és Nemes Zsolt

Történetünk egy osztálykiránduláson kezdődött, ami különlegessé teszi, az az, hogy ő a hajdúszoboszlói közgazdasági suliban tanult, én pedig a püspökladányi Karacs Ferenc suliban. És egy szerencsés véletlen folyamán mind a két suli osztálya Pesten volt kiránduláson. A mi osztályunknak lefoglaltak egy vasúti kocsit, de a párom és pár barátnője elfoglalt egy kabint, amit nem hagytam szó nélkül. Ők felajánlották hogy foglaljak helyet nyugodtan, és a hosszú út ismerkedéssel telt, aminek a végén elérhetőséget cseréltünk és hosszabb randizgatás után egymás mellett kötöttünk ki. Ennek már 10 éve, nagy örömömre! A sulis évek alatt csak ritkán tudtunk találkozni, de mikor végeztünk a sulival, Hajdúszoboszlón sikerült összeköltözni, és 3 év elteltével menyasszony lett az én kis szerelmem. Nagyon sok boldog pillanat van mögöttünk, remélem még a Valentin-napot is sikerül feldobni ezzel a meglepivel.

6. Kormány Evelin és Kató Gergő

Most már 6 éve ismerjük egymást. Facebookon találtunk egymásra. Csak félévente beszéltünk, és 2017.07.17-én megkeresett újra. Találkoztunk, elhívott Tokajba, jól éreztük magunkat. Minden estére kitalált valamit, egy romantikus sétát Sóstón, vagy éppen elvitt moziba. Két hét múlva pedig letérdelt elém egy szál vörös rózsával a kezében, és úgy kért arra, hogy legyek a barátnője. Ez lenne a mi kis történetünk.

7. Kovács Elekné és Kormány István

Sok-sok éve, amikor még egyesületben motoroztam egy nemzetközi versenyen vettem részt Brassópojánán. Párom, István ott autóval versenyezett, egy másik kategóriában. Megszeretni egy pillanat műve volt, azóta is boldog párkapcsolatban élünk, és a hobbink lassan a feledés homályába merül.

8. Kovács Adrienn és Szána Dávid

Szána Dávid vagyok, és a mi történetünk úgy kezdődött, hogy a testvérem 2018.01.22-én kapott egy ajánlott levelet. Másnap délelőtt végeztem a munkával, és elmentem a postára a testvérem leveléért. Ekkor még nem is sejthettem, hogy mennyire meghatározó nap lesz ez az életemben. A postán az ablakhoz érve egy nagyon szép és kedves, velem egykorú hölgy fogadott. Ekkor már éreztem, hogy van köztünk valami szikra. Hosszas keresgélés után közölte, hogy nincs meg a levél, amiért jöttem, ezért adjam meg a telefonszámom, és ha meglesz, akkor értesítenek. Így is lett, egy óra múlva csörgött a telefonom: „Kovács Adrienn vagyok a ... debreceni postáról...” Meglett a levél, és mehetek érte. Egyből megismertem a hangját, hogy ugyanazzal a csodás hölggyel beszélek, akivel a postán találkoztam, és mivel bemutatkozáskor elmondta a nevét, csak annyi dolgom volt, hogy felvegyem vele a kapcsolatot a közösségi oldalon. Munka után ezt meg is tettem. Elkezdtünk beszélgetni, majd pár nap múlva randiztunk is, és azóta is egy párt alkotunk, és nagyon boldogok vagyunk. Ez lenne a mi kis rövid történetünk. Aznap reggel nem is gondoltam volna, hogy rám talál a nagy szerelem, és megtalálom életem párját.

9. Nádházi Dóra és Rohács Sándor

2014. augusztus 20-án találkoztunk Debrecenben. Imádunk kirándulni, kocsikázni, és minél több időt együtt tölteni. Tavaly Valentin-napkor a Látóképi Csárdában vacsoráztunk. Szeretnék megnyerni ezt a játékot!

10. Puskás Tünde és Kompár Dániel

Négy évig ismerkedtünk és kerülgettük egymást barátként, míg nem 2015.11.15-én sikerült egymásra találnunk, azóta jóban és rosszban egyaránt együtt vagyunk.

11. Zováth Réka és Bárány Márk

2015-ben salakmotorversenyen voltam, és az egyik szünetben a depóban találkoztunk. Néhány hónapig beszélgettünk, aztán megszakadt a kapcsolat. 2018 tavaszán ismét verseny volt, ahol újra összefutottunk. Ismét beszélgetni kezdtünk, de ezután már komolyabbra fordult a dolog köztünk. Azóta egy párt alkotunk. Ezzel a nyereménnyel szeretném megünnepelni az 1 éves évfordulónkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!