Debrecen hírei

2018.07.19. 14:03

Rengeteg kisállat keresi gazdáját Debrecenben

Debrecen - Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gazdikereső állataiból mutatunk be néhányat.

Debrecen - Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gazdikereső állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal. Látogatási idő: csütörtökön 8-12 óráig, szombaton és vasárnap 8-12 óráig. Bővebb információt a [email protected] e-mail címen, vagy a 06-20/402-4301-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Legyen tudatos gazdi!

Vivi egy visszahúzódó kölyök lány cica, de nagyon hálás a simiért és dorombol érte. Ideiglenes befogadónál él jelenleg. Oltási program végén, ivartalanítva, benti tartásra fogadható örökbe.

Effie eddigi 2 életévét láncon töltötte a kert hátsó részében, így egy barátságos, de félénk kislány vált belőle. Pórázon láb mellett szépen sétál, kutyákkal semlegesen viselkedik. Kisebb gyermekek mellé nem ajánljuk, a hirtelen zajoktól és mozdulatoktól fél. Keressük neki az álomcsaládot, ahol megmutatnák neki, mit jelent családtagnak lenni.

Brenda barátságos, határozott, 1 éves kislány. Más kutyákkal jól kijön, nem agresszív. Aktív kutya, szellemileg és fizikálisan is le kell fárasztani, így sportos gazdit keresünk számára.

Billy életvidám, két év körüli kan. Bújós, ragaszkodó kutya. Nem túl aktív, de szívesen megy sétálni. Balesete miatt valószínűleg sosem lesz 100%-os a járása, de ez semmiben nem korlátozza, kicsit lassabban szalad, mint társai. Igazi családi kutya, imádja a gyerekeket. Benti tartásra fogadható örökbe.

Hillary egy nagyon kedves, nyugodt, 2 éves leányzó. Elsőre az idegenektől tart, egy kis idő kell neki, amíg megbarátkozik valakivel. Pórázon szépen sétál, nem húz. Nincs túl nagy mozgásigénye, de kéri a vele való foglalkozást. Benti, vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe szökésbiztos kerítés mellé.

Doki barátságos, bújós kutya. Nem túl aktív, de nagyon szeret sétálni, felfedezni. Imádja az embereket, egy kis simire bármikor kapható. Szobában nem rombol, többnyire alszik az ágyában. Tökéletes választás gyerekek mellé is, illetve lakásba.

Kesu egy igazi egyéniség! Aktív, 1 éves szuka kutya. Más kutyákkal barátságos. Balesetet szenvedett, de szerencsére maradandó sérülést nem szerzett. Olyan családot keresünk számára, ahol eljárnak vele sétálni, kirándulni, akár kutyaiskolába is, hogy levezethesse energiáit. Benti vagy kinti-benti tartással fogadható örökbe.

Naki kedves, 1 éves kislány. Aktív, nagyon játékos. Imádja az embereket, kéri a simogatást. Szobatiszta, nem rombol, de nagy mozgásigénye van. Benti, vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe.

Batáta körülbelül 10 hónapos, még kölyök szuka kutya. Más kutyákkal barátságos. Nagyon aktív, így olyan családot keresünk számára, ahol megfelelően le tudják vezetni az energiáit, eljárnak vele sétálni, kirándulni, akár kutyaiskolába is. Imádja a vizet, beleugrik, pancsol benne. Benti vagy kinti-benti tartásra keresünk számára családot.

Cédrus egy kedves, barátságos, érzékeny, fél év körüli szuka kutya. Másik kutya mellé ajánljuk, ahol lenne kivel játszania. Nagyon játékos, imádja a plüssöket, a kötéljátékokat, a labdát is visszahozza. Szobatiszta, lakásban nem rombol. Kizárólag benti, esetleg benti-kinti tartásra fogadható örökbe.

Melanie még szinte kölyök, de pozitív tapasztalatot csak a menhelyre bekerülése után szerzett az emberekkel kapcsolatban. Kissé félénk, de más kutyákkal nagyon barátságos és jól motiválható velük, így másik kutyus mellé ajánljuk. Olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában van egy félős kutya tulajdonságaival és tudna foglalkozni Melanie-val. A hangosabb zajoktól, hirtelen kézmozdulatoktól tart. Benti, vagy benti-kinti tartásra fogadható örökbe.

Sony egy nagyon kedves, barátságos szuka kutya. A jobb első lába vélhetőleg hurokba akadt. Ezt a sérült lábát soha nem fogja tudni használni, de mankóként funkcionál neki. Más kutyákkal barátságos. Olyan gazdit keresünk számára, aki így is elfogadja őt és családtagként szereti. Benti tartásra keresünk neki helyet, teljesen szobatiszta, nem rombol, nagyon nyugodt kutyus.

Bagira

Bagira egy igazi bújós, nőstény cica. Nagyon vágyik a simogatásra, dorombol és ragaszkodik az emberekhez. Kutyákkal is barátságos, kizárólag egyedüli cicaként vagy kutyus mellé fogadható örökbe.

- Együtt az Állatokért Állatvédő KHE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!