Debrecen hírei

2018.02.11. 10:03

Sok dolga volt a megyei tűzoltóknak

Hajdú-Bihar - Nem telt el eseménytelenül a szombat sem, több esetben volt szükség a hatóságok segítségére.

Hajdú-Bihar - Nem telt el eseménytelenül a szombat sem, több esetben volt szükség a hatóságok segítségére.

Tiszalökön, a Napsugár utcában egy hetvenkét négyzetméteres épület tetőszerkezetében a szigetelő anyag meggyulladt szombat reggel, tájékoztatta a Naplót a megyei katasztrófavédelem illetékese. Elmondta, a tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Szombat délután Debrecenben, a Kertváros utcában tizenöt méteres magas fa egyik nagy ága lehasadt, és egy elektromos vezetékre esett. A debreceni tűzoltók az áramszolgáltató segítségével a faágat eltávolították. Szombaton késő este Debrecen külterületén, a Tornyostanya utcában egy huszonnyolc négyzetméteres lakóház teljes terjedelmében lángolt. A házban nem tartózkodott senki, így személyi sérülés nem történt. A tüzet a megyeszékhely tűzoltói két vízsugárral oltották el.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléses közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg három személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizenegy személyt állítottak elő, köztük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 22 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!