Bulvár, celeb

2019.04.08. 08:59

Előbb volt anya, utána jöttek a szakmai sikerek

Budapest - Schell Judit nem aprózza el, s mindent megtesz, hogy megtartsa fiatalságát.

Budapest - Schell Judit nem aprózza el, s mindent megtesz, hogy megtartsa fiatalságát.

Volt ő már a babamániás Sárfi Dóra szerepében a Csak szex és más semmi című filmben, és az erőszakos férjétől megszabaduló Krisztina is, az HBO saját gyártású, Terápia című, három évadot megélt sorozatában. De a napokban 46. születésnapját ünneplő, debreceni Schell Judit élete nem volt mindig felhőtlen. A színésznő jelenleg a Thália Színház művészeti vezető pozícióját tölti be, és egy, korábban a Nők Lapjának adott interjúban elárulta: volt olyan időszak az életében, amikor többe került a budapesti albérlete, mint amennyit havonta keresett, ugyanis előbb volt édesanya, mint színésznő. – Gyönyörű éveink voltak kettesben a fiammal, amellett hogy nagyon nehezen éltünk. Minden hónapot úgy indítottunk, hogy 18 ezer forint volt a fizetésem és 35 ezer forint az albérletem, innen kellett megoldani az életünket. Ezért nem fogom soha elfelejteni, milyen érzés arra vágyni, hogy egyszer majd valamiből ne egyet lehessen venni, hanem kettőt. Mondjuk két tejet egy helyett. Nagyon szűkösen éltünk, de a sors valahogy mindig segített, s közben tök jó programokat csináltunk a gyerekkel, és mindig kitaláltuk, hogy adott szituációban nekünk éppen mi a jó – idézte fel Schell Judit. Majd hozzátette: – Az első fiam születése után eltelt tizennégy év, mire végül pótoltuk a lemaradást, és jött a második, majd rá négy évre a harmadik gyerek – mondta az interjúban.

Ránc nélkül

Schell Juditról megtudtuk, negyven fölött nagyon odafigyel magára és rendszeresen ápolja bőrét, felveszi a kesztyűt a ráncok ellen. Egy olyan mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelésre jár, amely stimulálja a bőr rugalmas rostjainak termelését, ezáltal megújítja a bőrt, és visszaállítja tömörségét, olvashattuk az Origo cikkében. Utánanéztünk: a kezelés 11 ezer forinttól kezdődik, és határ a csillagos ég…

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!