Bulvár, celeb

2019.02.13. 17:56

Együtt a Story Gálán

Budapest - Példaképeivel is találkozott a cívisvárosi szépségkirálynő.

Budapest - Példaképeivel is találkozott a cívisvárosi szépségkirálynő.

A 2018-as Magyarok Világszépe verseny debreceni győztese, Muszka Gréta és a tavalyelőtti szépségkirálynő, Senánszky Flóra is részt vett a szombat este megrendezett huszadik Story Gálán a Szépművészeti Múzeumban. Gréta nemrég ért haza a Fülöp-szigeteki Manilából, ahol a Miss Intercontinental versenyen képviselte hazánkat, sőt a Fásy Ádámnak, a Magyarok Világszépe igazgatójának elküldött sorrend alapján kiderült, hogy Muszka Gréta a kilencedik legszebb lány lett a világon. – Nagyon büszke vagyok, és hatalmas boldogsággal tölt el, hogy a kemény munka meghozta a gyümölcsét – nyilatkozta a debreceni születésű Gréta, majd az első Story Gálán szerzett élményeiről faggattuk: – A díjátadót követően rengeteg képet készítettem, és temérdek emberrel ismerkedtem meg. Kicsit az az érzés fogott el, amikor egy-egy híres emberrel találkoztam, hogy ezer éve ismerem, miközben csak a közösségi oldalakon követem őket – mesélte a 2018-as Miss Intercontinental Hungary.

Jó hangulat

Gréta és Flóra mellett más debreceni hírességek is tiszteletét tették a huszadik Story Gálán, mint például Megyeri Csilla, aki hófehér átlátszó dresszben érkezett, valamint Dobó Ági (férjével karöltve), ő pedig gyönyörű aranyszínű szettben pompázott. – Flórával a verseny óta nagyon jóban vagyunk, ezért is örültünk neki, hogy mindketten részt vehetünk a nagyszabású rendezvényen, Fásy Ádámmal közösen. Görög Zitát 15 éves korom óta ismerem, és a mai napig bárhol találkozunk, mindig leállunk beszélgetni. Megyeri Csillával is találkoztam, őt természetesen Debrecenből ismerem – emlékezett vissza a szombat estére Gréta.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!