Bulvár, celeb

2008.10.09. 12:51

Hajdú testőröket fogadott!

<p>Félti állapotos feleségét, mert rengeteg fenyegetést kaptak.</p>

Hajdú Péter nem kockáztat. A producer izmos gorillákat fogadott fel ifjú felesége mellé. Az egyik napilap munkatársai erre egy szórakozóhelyen figyeltek fel. Péter és Kata önfeledten mulatott, ám közben minden mozdulatukat marcona legények vigyázták tisztes távolból. Péter bevallotta: a testőröket ő fogadta fel, hogy Katára vigyázzanak.

- Rengeteg fenyegetést kaptunk mostanában - árulta el Hajdú Péter. - Úgy tűnik, sokaknak fáj a boldogságunk vagy a sikerünk. Ráadásul Kata gyönyörű, számtalan fiú udvarolja körbe, amivel nincs is semmi baj, büszke vagyok rá.

Akadnak azonban olyanok is, akik betegesen rajonganak érte, és néha úgy érzem, bármire képesek lennének, hogy a feleségem közelébe férkőzzenek. A családomat igyekszem mindenáron megvédeni, pláne, hogy Kata állapotos. Sosem bocsátanám meg magamnak, ha bármi történne vele vagy a picivel. Ezért találtam indokoltnak, hogy testőröket fogadjak. Így nyugodtabbak vagyunk mindketten.

Forrás: Bors / Netbulvár

>
· Hajdú ötmilliót költött fogakra
· Tüntettek Hajdúék esküvőjén!
· Itt töltötték a nászéjszakát 
· Bárki Fábry szomszédja lehet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!