Bulvár, celeb

2008.06.15. 11:31

Mosógéppel gazdagodtak a sztárszakácsok

<p>A sztárok csatáját Keleti Andrea és Szőke András, a hétköznapi emberek versenyét pedig Nagyné József Andrea és Sámson Ágnes nyerte. <dia width="900" height="700" alt="Mosógéppel gazdagodtak a sztárszakácsok 2008.06.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Mos_g_ppel_gazdagodtak_a_szt_rszak_csok_200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Mosógéppel gazdagodtak a sztárszakácsok 2008.06.15." /></a></dia></p>

A Vacsoracsata.tv hűséges olvasói napról-napra szavazhattak kedvenc vendéglátójukra az oldal szimpátialistáján. Így lehetőségük adódott, hogy a legrokonszenvesebb házigazdájuk, ha az adásban nem is, de a weboldalon a legjobb szakács legyen. A mezőny erős volt, és csak a négy legtöbb ponttal rendelkező versenyző nyerhetett.

A Csillag Születik csinos zsűritagja, Keleti Andrea ujjongott, amikor megtudta, hogy nyert egy mosógépet. - Akármennyire hihetetlen, de haldoklik a mosógépem. Félek bekapcsolni reggelente, mert nem tudom, mikor adja be végleg a kulcsot. Szeretném megköszönni minden olvasónak és nézőnek, aki rám szavazott – mondta lelkendezve Keleti Andrea, aki 31105 pontot kapott. Szőke András - 77427 ponttal - is a legjobb házigazdák táborát erősíti. Az örök tréfamesterről azt azonban kevesen tudják, hogy hatalmas a szíve, mert ott segít embertársain, ahol tud. Éppen ezért nyereményét nem tartja meg, hanem felajánlja.

- A Hátránnyal Indulókért Alapítványnak szeretném felajánlani a nyereményem. Nekik nagyobb szükségük van erre a mosógépre, mint nekem, és tudom, hogy náluk jó helyen lesz. Ez az egyszerű kis ajándék nagyban megkönnyíti majd az ott élők és dolgozók munkáját.

A négy Hotpoint-Ariston mosógép ajándékutalványát Földes Ádám, az Indesit Company Magyarország Kft. marketing specialistája adta át a nyerteseknek. Ádám elmondta, hogy bár munkaidőben nem követhette figyelemmel a nemes vetélkedőt, otthon az interneten mindig megnézte a Vacsoracsatát és nagyon örül, hogy kedvencével, Szőke Andrással végre személyesen is találkozhatott.

A hétköznapi emberek között versenyző Sámson Ágnes 60844 pontot kapott. Elmondta, hogy nagyon örül a mosógépnek, ami - mellesleg - pont jókor érkezett a házhoz, mivel az övé most romlott el.

- Nagyon sajnáltam, hogy nem én voltam a legjobb házigazda, ám így utólag egy cseppet sem bánom, mivel nekem a nézők szavazata mindennél többet ér. Bevallom őszintén, mikor felhívtak az RTL Klubtól és közölték velem, hogy be kellene jönnöm, mert én lettem a Vacsoracsata.tv szimpátialista egyik nyertese, nem akartam elhinni – mesélte Nagyné József Andrea, aki 45400 pontot kapott az olvasóktól.

Kapcsolódó cikkek:

  • Hülyét csinálnak magukból
    Majdnem késhegyig menő vitát folytattunk a feleségemmel, mikor vázoltam neki a témát, melynek a címe: Van az a pénz. A kereskedelmi csatornákon zajló „főzősókról” van szó (Vacsoracsata és Hal a tortán címekkel).
  • Önjelölt séfek mérik össze fakanalukat
    A séf maga vásárolja be a hozzávalókat, készíti el vendégeinek az étket, tálal, vacsora után pedig a többiek pontozzák jártasságát az ízek világában. Másnap viszont pontozóból lesz a szakács.
  • Vacsoracsata
    A több európai országban (Németország, Franciaország, Anglia) nagy sikerrel futó Vacsoracsata olyan reality-műsor, amelynek szereplői főzőtudományukban mérik össze tudásukat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!