Bulvár, celeb

2008.05.14. 17:03

Kétezer pucér embert fektetett a pályára

<p>Napjaink egyik legérdekesebb fotográfusa Spencer Tunick - A meghökkentő képeiről ismert amerikai fotós számos embert rábírt már, hogy tömegesen álljanak neki modellt - meztelenül! <dia width="900" height="700" alt="A fotós újra lekönyörögte mások ruháit 2008.05.14."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_fot_s__jra_lek_ny_r_gte_m_sok_ruh_it_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="A fotós újra lekönyörögte mások ruháit 2008.05.14." /></a></dia></p>

Ezúttal közel 1800 osztrák adta be a derekát - Ennyien feküdtek hanyatt a futballpályán, anyaszült meztelenül, kezükben egy-egy labdával Spencer Tunick kívánságára.

Az önkéntes pózolók a bécsi Ernst Happel stadionban vállalkoztak a meghökkentő feladatra, ahol idén nyáron tartják meg az Euro 2008 fináléját.

Tunick nem először fotóz le tömegesen pózoló, meztelen embereket. Nők és férfiak egyaránt vállalkoztak már a világ számos pontján arra, hogy szerepeljenek a fotográfus meghökkentő képein. Ha valaki rajta szeretne lenni a képen, jelentkezni Spencer weboldalán lehet.

Egy húszéves osztrák férfi, Michael két órát vezetett azért, hogy részt vehessen a bécsi fotózkodáson. Nagyon viccesnek találja a szituációt. "Ausztria egy elég konzervatív ország - egy ilyen mulattató esemény talán kicsit segíti az embereket, hogy nyitottabbak legyenek" - vélekedett.

Hatalmas méretű "emberkompozícióját" Tunick egy hangosbeszélő segítségével irányította, hogy mindeneki a megfelelő helyre kerüljön, így áll ugyanis csak jól össze a kép.

Forrás: Ma.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!