Bulvár, celeb

2008.05.23. 17:28

Ágica beismerte terhességét?

<p>Ágica a Reggeliben járt, ahol a műsorvezetők arról faggatták, vajon miért lett rosszul a minap egy benzinkúton.</p>

Csonka András csakis egy dologra tippelt: Ágica babát vár.
A lány erre egy nagy sóhaj után meglepő bejelentést tett:

- Sokat gondolkodtam, nem is tudtam aludni, de el kell mondanom, hogy igaz a hír! Még nem látjátok rajtam, mert próbálom álcázni, és azért nem mertem eddig bevállalni, mert egy ismert politikus az apa.

Néhány pillanattal később kiderült, hogy Ági csak viccelt.

- Most szeretném kijelenteni, hogy fel vagyok háborodva azon, amit a múltkor írtak egy napilapban! Valaki ugyanis feltette a netre, hogy rosszul lettem, de ez nem jelenti azt, hogy babát várok! Nem vagyok terhes, és egy darabig még nem is szeretnék az lenni! Azért lettem rosszul a kúton, mert egyszerűen lement a vércukrom. Amikor ez megtörtént, reggeltől estig volt egy fotózásom, nem ettem, meleg volt kint, a kúton pedig ment a klíma. Rosszul lettem, de nem ájultam el, nem a földről szedtek össze. Zsibbadt a kezem-lában, elsötétült minden egy kis időre. Felsegítettek, kaptam egy csokit, kólát, utána jobban lettem, és ettem egy kicsit.

A lány azóta jól van, bár pihenni nincs sok ideje. Vizsgázik, tanul és gőzerővel dolgozik. Azt is megosztotta a nézőkkel, hogy szerelmes.

Forrás. RTLBulvár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!