Bulvár, celeb

2008.03.13. 14:51

Károly herceg bongózott Jamaikán

<p>Raszta zenészekkel dobolt Bob Marley tiszteletére szerda este Károly heceg és felesége, Kamilla, a pár hivatalos jamaikai útján. <BR /></p>

A brit trónörökös és neje Rita Marley-t, a muzsikus özvegyét látogatta meg a zenész múzeummá alakított kingstoni otthonában. A 36 évesen elhunyt reggae énekes-gitáros aktivista Bob Marley olyan dalokkal vált ismertté világszerte,mint a No Woman No Cry, a Buffalo Soldier vagy a One Love.

Károly herceget és Kamillát a múzeumban dobolni invitálta egy reggae zenészekből álló együttes. A brit trónörökös és felesége rendkívül jókat nevetett, mikor nem sikerült ritmusra ütniük a bongót és láthatólag élvezték a Nyahbingi dobosok játékát.

II. Erzsébet uralkodó fia 5 szigetet felölelő karibi útja a környezetvédelem propagálása jegyében telik. Csütörtökön Károly a történelmi épületeiről híres Falmouth városát tekinti meg, ahol a trónörökös egyik alapítványa is működik.

A herceg és felesége egy 80 méteres luxusjacht fedélzetén utazza be a karib-tengeri szigetvilágot, 24 fős személyzettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!