Bulvár, celeb

2008.03.03. 06:23

Bódy Sylvi szakított kedvesével

<p>Bódi Sylvi két hónap után elbúcsúzott Bertramtól. Túlságosan visszafogott volt a modellnek az olasz kórista. <BR /></p>

A sármos színész-énekessel egy előszilveszteri bulin jött össze. Kapcsolatuk hamar nyilvánosságra került.

Bódi Sylvi most úgy döntött, mindkettőjüknek jobb, ha elengedik egymást.
- Éppen csak ismerkedtünk egymással, amikor én elutaztam anyukámmal néhány hétre, ő pedig visszautazott Milánóba, ahol él, hogy üzleti ügyeit intézze. Biztos, hogy a külön töltött hetek nem tettek jót, de nem csak ez volt a gond - mesélte a modell. - Bertram szerette volna komolyabbra fordítani a dolgokat. Érthető, hiszen negyvennégy éves, szeretne már családot alapítani.

Én viszont nem akarok Milánóba költözni, hiszen itt vannak a barátaim, a családom, a munkám. Szeretném még élvezni az életet, a szabadságot, még rengeteg tervem van, ami megvalósításra vár. Csak ezután jöhet a házasság és az anyaság. Ráadásul sok mindenben különbözünk. Én például rajongok az extrém sportokért, az izgalmas programokért, ő nyugodtabb típus. Szerintem hosszú távon ezért sem működne ez a kapcsolat.

Bódy Sylvi ezért közölte Bertrammal, hogy köztük vége mindennek.
- Már napok óta érlelődött bennem. Egy-két hete már csak telefonon beszéltünk, nem is találkoztunk. Minden szempontból hatalmas a távolság közöttünk, amit nem lehet leküzdeni. De ezután is tartjuk majd a kapcsolatot, mert egy nagyon jó embert ismertem meg Bertramban.

A modell soha nem hozta nyilvánosságra férfiügyeit, ám Bertrammal kivételt tett. Most azonban megfogadta: ezután a magánélete tabutéma lesz.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó cikkek:

  • Bódi Sylvi találkozott a halállal
    Bódi Sylvi a legrosszabbra gondolt, amikor valami rejtélyes betegség megtámadta a hasnyálmirigyét. Úgy érezte, furcsa játékot játszik vele a sors, hiszen ez egybeesett azzal, amikor szakítottak a barátjával.
  • Bódy Sylvi hastáncoktató volt
    A fekete szépség valaha csípőmozgásával csavarta el a férfiak fejét. Bódy Sylvi új hobbit talált magának.
  • Bódi Sylvi bepasizott!
    A nyuszilány Szalontai Szilvia egykori kedvesébe szerelmes? A gyönyörű modell nem sokáig bánkódott a júliusi szakítását követően.
  • Bódi Sylvi új kedvese
    Bódi Sylvi szívét célba vette Ámor nyila. A szerencsés férfi Bertram Klamp, a milánói Scala operaénekese és egyben színésze.
  • Bódi Sylvi kamuesküvőt akar
    Bódi Sylvi soha nem megy férjhez. A szép modell úgy tervezi, hogy különleges esküvője lesz a férfival, akivel összeköti az életét: hivatalosan a ceremónia után is hajadon marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!