Bulvár, celeb

2007.11.20. 13:36

Hugh Grant és Liz Hurley újra együtt?

<p>Az egykori pár egyre többet találkozgat, már a hétvégét is együtt töltötték New Yorkban. A probléma annyi, hogy a színésznő férjnél van. <dia width="850" height="630" alt="Hugh Grant 2007.06.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hugh_Grant_2007_06_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hugh Grant 2007.06.03." /></a></dia></p>

A hétvégén mindketten New York-ba utaztak, Hugh Grant elárverezni készült Liz Taylorról készült portréját, Liz Hurley pedig egy ékszer kiállításra volt hivatalos. Legalábbis ez volt az ál-indok. Érdekes módon a pár egy szállodában szállt meg, sőt egy szobában kötött ki.

A színésznő milliárdos, indiai férje Arun Nayar üzleti út miatt volt távol, így biztosan édeskettesben lehettek, nemrég pedig hármasban nyaraltak a Maldív-szigeteken.

Az egykori szerelmespár 12 évig volt együtt, egy barátjuk szerint még mindig nagyon kötődnek egymáshoz. Az pedig, hogy titokban - a színésznő férjének tudta nélkül - szervezik a találkozóikat, felettébb gyanús...

Kapcsolódó anyagok:

  • Hugh Grant milliós ajándéka
  • Liz Hurley férjhez ment
  • Kisebb botrány Liz esküvőjén
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!