Bulvár, celeb

2007.10.31. 16:30

Russel Crowe köp Washingtonra

<p>Russel Crowe nem tartozik a kellemes természetű színészek közé, már az első hollywoodi forgatási napján megmutatta, hogy ő a főnök.&#160;Már az első hollywoodi forgatási napján megmutatta, hogy ő a főnök.&#160; <DIA alt="Russel Crowe 2007.10.31." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Russel_Crowe_2007_10_31_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="10" alt="Russel Crowe 2007.10.31." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" width="13" border="0" /></A>&#160;<IMG height="10" src="http://www.haon.hu/sysres/sites/szon/pics/icons/forum.gif" width="13" border="0" /><BR /></DIA></p>

Egy film forgatása sok érdekes szituációt tartogat a színészek számára, de még ekkor sem eshetnek ki a szerepükből, végül is ezért fizetik őket.

Russel Crowe és Denzel Washington megismerkedése sem zajlott megszokottan. A két Oscar-díjas aktor a Sid 6.7 - A tökéletes gyilkos című moziban egymás ellenfeleit alakították. Az egyik jelenet felvételénél egy drótkerítés mögül néztek farkasszemet egymással, aztán a későbbi Gladiátor belekezdett szövegébe, de a pillanat hevében a szavakon kívül más is elhagyta száját. Egyszerűen ajkon köpte kollegáját, ő azonban nem reagált semmit, így folytatták a rögzítést.

Ez volt Crowe kamerapróbája, szóval ha nem felelt volna meg, akkor kirakják a filmből. De szerencsére a Kiképzés sztárja is tudta ezt. Denzel azért spontán odatette szövegrésze végére, hogy imádja a nyál ízét, így korán reggel a szájában. Az ausztrál színész ezt a momentumot tartja azóta is karrierje kezdetének.

Az idő múlásával a nehéz természetű ausszi nem csinált ekkora gondot vásznas vagy magánéleti balhéjaiból. Több paparazzót megvert, telefonnal betörte az egyik szálloda portásának fejét, részegen káromkodott élő adásban, és az első nap otthagyott egy filmet.

A kellemes emlékeket biztos felelevenítették új közös alkotásuk, az Amerikai gengszter rögzítése közben is. A megtörtént eseményt feldolgozó eposz már most minden idők egyik legjobb filmes próbálkozása, pedig még be sem mutatták. De a tesztvetítéseken a kritikusok egybehangzó véleménye szerint a Keresztapa első része óta nem volt ilyen élményben részük.

Szóval elképzelhető, hogy a két főszereplő és Ridley Scott rendező készítheti a helyet a következő akadémiai elismerésének.

 

További cikkek:

 

Forrás:www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!