Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.23. 13:54

Szorosra fűzték a kórházak

<p>Miskolc - Szoros együttműködést alakít ki a szakma–politikai, az oktatási és a tudományos tevékenység terén a B.–A.–Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, valamint a kassai L. Pasteur Egyetemi Oktató Kórház.</p>

Szoros együttműködést alakít ki a szakma–politikai, az oktatási és a tudományos tevékenység terén a B.–A.–Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, valamint a kassai L. Pasteur Egyetemi Oktató Kórház. Az együttműködési megállapodást hétfőn írta alá a megyei kórházban a két főigazgató főorvos: dr. Laroslav Sajty és dr. Csiba Gábor.

Az együttműködés keretében a jövőben közös tudományos programokat, kongresszusokat szervez együtt a két intézmény, valamint lehetőség nyílik közös pályázatok beadására is. Az aláíró felek vállalják azt is, hogy szakembereiket tapasztalatszerzés céljából egymás intézményeiben fogadják, és lehetőséget teremtenek az általuk végzett tudományos munkához. A két kórház vezetőinek célja az intézmények stratégiai, valamint gazdasági helyzetének megszilárdítása is, melynek érdekében összehangolják célkitűzéseiket, gazdasági erőforrásaikat, tapasztalataikat pedig megosztják egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!