Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.28. 08:33

Művészeti képzés felső fokon

<p>Miskolc - Másoddiplomát adó, szakirányú továbbképzéseket indít a bajai Eötvös József Főiskola, valamint a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus szeptember 15-étől öt városban, köztük Miskolcon is.</p>

Másoddiplomát adó, szakirányú továbbképzéseket indít a bajai Eötvös József Főiskola, valamint a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus szeptember 15-étől öt városban, köztük Miskolcon a Miskolci Galériában is, mondta el sajtótájékoztató keretében Utry Attila, a bajai főiskola docense. A négy szemeszter alatt olyan szakembereket képeznek, akik jelentős mértékben hozzájárulhatnak a nagy hagyományokkal rendelkező, nem hivatásos művészeti csoportok, körök, társaságok szakszerű alapításához, szervezéséhez, vezetéséhez és fejlesztéséhez. A képzés után a „Nem hivatalos művészeti csoport vezetője” képesítést kapják a hallgatók.

Feltételek

A jelentkezés feltételei: alapképzésben (Bsc), illetve főiskolai képzésben szerzett: óvodapedagógus, tanító, művelődésszervező, informatikus könyvtáros és andragógia végzettség, szakképzettség. Előnynek számít valamilyen öntevékeny csoportban tagként, vagy vezetőként szerzett tapasztalat, kiállításokon, szemléken, minősítő versenyeken elért eredmény. Az oktatásban részt vesznek a Miskolci Galéria szakemberei és a Miskolci Egyetem oktatói is.
Jelentkezési határidő: július 31-e. További információk és jelentkezési lap: www.ejf.hu

Szakirányok

- Színjátszó
- Bábjátszó
- Fotó-film-videó
- Társas és moderntánc
- Képző- és iparművészet
- Népdalkör

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!