Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.27. 10:21

Vállalkozó kedvű kismamáknak

<p>Miskolc - A VANDA, azaz a Vállalkozó Nők, Dolgozó Anyák nevű program a munkába visszatérni kívánó kisgyerekes anyukákat segíti támogatott képzésével.</p>

VANDA, azaz a Vállalkozó Nők, Dolgozó Anyák nevű program, amely a munkába visszatérni kívánó kisgyerekes anyukákat segíti támogatott képzésével.
Mivel az anyaság és a dolgozó nő közötti szerepkonfliktus feloldását jelentheti egy rugalmas időbeosztásban végezhető vállalkozás indítása, ezért erre felkészítő képzést nyújt a héthónapos program. A vállalkozási és pályázatkészítés-projektmenedzsment ismereteket mentálhigiénés szolgáltatás is kiegészíti.

Gyors és egyéni

A kisgyermeküket otthon nevelő, anyasági ellátásban részesülő szülőket saját időbeosztásban végezhető tanulási forma várja: a távoktatás gyors és egyéni tanulást biztosít számukra. A személyes konzultációk alatt szakképzett gyermekfelügyelők vigyáznak majd a kicsikre. A program elsősorban azon kisgyerekes szülők jelentkezését várja, akikben már megérett egy életképes vállalkozás gondolata, vagy már el is indultak a megvalósítása felé. A képzést üzleti terv elkészítése zárja majd.

Várják a jelentkezést
Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával a képzést a Tempus Közalapítvány végzi. A jelentkezés feltételei a www.tka.hu oldalról tölthetők le. Jelentkezési határidő: április 21.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!