Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.06. 13:07

Virág helyett békét kérnek

<p>Miskolc - "Virág helyett egy csokor békét nőnapra". Ez lesz a mottója az MSZP B.-A.-Z. Megyei Nőtagozata pénteki nőnapi rendezvényének, mely délután 3 órakor kezdődik a Szinva teraszon.</p>

"Virág helyett egy csokor békét nőnapra". Ez lesz a mottója az MSZP B.-A.-Z. Megyei Nőtagozata pénteki nőnapi rendezvényének, mely délután 3 órakor kezdődik a Szinva teraszon. A rendezők arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a nők legfontosabb vágya a mai világban az, hogy békében és szeretetben tudják fölnevelni gyermekeiket, nem pedig félelemben, mondta el sajtótájékoztató keretében Kovács Lajosné, a nőtagozat elnöke.

Az ország minden megyeszékhelyén megrendezik a miskolcihoz hasonló nőnapot. Társadalmi párbeszédre, összefogásra várják mindazokat, akik egyetértenek a megfogalmazott célokkal. A rendezők kék szalagot viselnek majd, és mindenkit, aki ellátogat a Szinva teraszra, kék virággal ajándékoznak meg. A délután vendége a miniszterelnök felesége, Dobrev Klára lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!