Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.03. 08:58

Polgári engedetlenség Sátoraljaújhelyen

<p>Sátoraljaújhely - Félpályás útlezárással polgári engedetlenségi akcióvba kezdett Sátoraljaújhely több polgára hétfő reggel. <dia width="850" height="630" alt="Polgári engedetlenség Sátoraljaújhelyen"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Polg_ri_engedetlens_g_S_toralja_jhelyen/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Polgári engedetlenség Sátoraljaújhelyen" /></a></dia></p>

A megmozdulást Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármesetere kezdeményezte, aki hétfő reggel elmondta, azért választották ezt a lépést, mert az utóbbi időben hihetetlen mértékben megnövekedett a belvároson átmenő kamionforgalom. Épül ugyan egy tehermentesítő út, amely a kamionforgalmat terelné el a bevárosból, de annak ellenére, hogy ezt az útszakaszt már régen át kellett volna adni, még mindig nem készült el. Szamosvölgyi Péter hozzátette három napos demonstrációjukkal erre a tarthatatlan állapotra kívánják felhívni a figyelmet.

A rendőri biztosítás mellett zajló félpályás útlezárás mintegy negyven gépjárművel a széphalmi elágazás és a közúti határátkelőhely közötti útszakaszon zajlik.

BG

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!