Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.03. 07:19

Lehóczki: a forgatókönyv igazításra szorul

<p>Miskolc - A Spider Miskolc Speciális Mentőcsoport frontembere arról beszélt, hogy látott már vagy háromféle forgatókönyvet, de neki egyik sem tetszik igazán. Az önmagában hízelgő, hogy a világhírű filmsztár kapná meg a szerepet.</p>

Az Észak-Magyarország azonban Lehóczki Lászlót kérdezte meg, hogy mi a véleménye a hírről.

A Spider Miskolc Speciális Mentőcsoport frontembere arról beszélt, hogy látott már vagy háromféle forgatókönyvet, de neki egyik sem tetszik igazán. Finomításra, igazításra szorulna valamennyi. Egy szerződést ugyan aláírt egy filmes kft-vel, de amennyiben nem tesznek eleget az ő kérésének, és nem úgy írják meg a forgatókönyvet ahogyan szeretné, nem járul hozzá Mancs történetének megfilmesítéséhez.

Az önmagában hízelgő, hogy a világhírű filmsztár kapná meg a szerepet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az élettől elrugaszkodó, sőt valótlanságot tartalmazó történet kerüljön a mozivászonra. Itt ugyanis mindenki tudja az igaz sztorit, hiszen Mancs, a Spider mentőcsoport és az ő élete is nyitott könyv volt. Mindenféle mesét nem venne be senki. Mancs emlékének is tartoznak az élethű sztori filmre vitelével.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!