BOON - PR cikk

2015.09.11. 11:25

Kastélyfejlesztést menedzsel Baktalórántházán az Európa Terv Kft.

<strong>A debreceni székhelyű Európa Terv Kft. mára csaknem országos lefedettséggel lát el pályázatírói és projektmenedzsmenti feladatokat. Csütörtökön (szeptember 10.) a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baktalórántházán került sor egy nagy volumenű kastélyfelújítási projektjük nyitórendezvényére.</strong>

A debreceni székhelyű Európa Terv Kft. mára csaknem országos lefedettséggel lát el pályázatírói és projektmenedzsmenti feladatokat. Csütörtökön (szeptember 10.) a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baktalórántházán került sor egy nagy volumenű kastélyfelújítási projektjük nyitórendezvényére.

„Természetesen máig a régióból kerül ki a legtöbb ügyfelünk, ami érthető is, hiszen itt kezdtünk dolgozni, s akikkel csak egy projekten is együtt dolgoztunk, általában a további forráslehívások során is bennünket választottak.” - mutatja be röviden a céget Lakatos Tibor, ügyvezető. „A terjeszkedés az elmúlt évek eredménye, nőtt az ügyfelek száma, nőtt az irodáink száma, és mi is egyre többen lettünk, ma már több mint 20 embert jelent az Európa Terv Kft. Csütörtökön épp egy baktalórántházi projektrendezvényen vettünk részt, ahol szintén mi látjuk el a menedzsmenti feladatokat. Itt a Dégenfeld Kastély újul meg, amelyben interaktív múzeum kialakítására kerül sor. Sok munkánk fekszik a projektben, és nagy örömünkre szolgál, hogy a menedzsmenti tevékenység során az eredetileg félmilliárdos támogatást csaknem 560 milliósra sikerült növelnünk.”

A baktalórántházi Dégenfeld Kastély mintegy 20 éve áll kihasználatlanul, pedig nemcsak az épületben, de az azt körülvevő mintegy 12 hektáros kastélyparkban is óriási turisztikai potenciál rejlik. A pályázó, Baktalórántháza Város Önkormányzata azt reméli, hogy a kastélyban kialakításra kerülő interaktív múzeummal tovább növelheti a turisták érdeklődését, és a térség egyedi, nemzetközi ismertségre is számot tartó turisztikai színfoltjává válhat.

A felújítási projekt ünnepélyes nyitórendezvényén Dr. Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg-Megyei Közgyűlés elnöke, Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Nagy Lajos, Baktalórántháza Város polgármestere ismertették a projekt további részleteit.

Debrecen, 2015.09.12.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!