Állatvilág

2018.12.19. 13:58

360 fokos videó: menhelylakók karácsonya Debrecenben

Debrecen - Hétvégén tartotta a „Legyél te is valaki Jézuskája” elnevezésű jótékonysági eseményét az „Együtt Az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület.

Debrecen - Hétvégén tartotta a „Legyél te is valaki Jézuskája” elnevezésű jótékonysági eseményét az „Együtt Az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület.

A menhelyen jelenleg több, mint 200 kutya és 70 macska él, így bőven akadt helye a felajánlásoknak. Öröm volt látni, hogy a zord idő ellenére rengetegen mentek el segíteni, és pakolták tele adománnyal a telep karácsonyfája melletti területet. Egy kutya sem volt a kennelben, mindenkihez ment valaki, hogy megsétáltassa. Orosz Viktóriát a menhely vezetője nyilatkozott a rendezvénnyel kapcsolatban.

- Öt éve költözött át a menhely a jelenlegi telephelyére (a Mészáros Gergely-kertbe- a szerk.) azóta minden évben megrendezzük az eseményt. Eleinte még 50-60 ember jött, ma pedig már 300 felett tartunk. Amire első sorban szükségünk van ilyenkor az időjárás miatt, azok a rongyok, törölközők, plédek, szalma, tűzifa, kistestű, rövid szőrű kutyáknak kutyaruha, és tápok minden mennyiségben, hiszen ebben a hidegben többet esznek az állatok. Bármilyen felajánlásnak örülünk, most jelenleg pórázokból is kezdünk kifogyni, nem számítottunk ennyi emberre. A cicáknak száraz és nedves tápok, macskaalom, kaparófa, és játékok amikre mindig igényük van - mondta a menhelyvezető.

További részletek az örökbefogadás menetéről és az összegyűlt adományokról a Hírek360 oldalán.

- Hajdu Ágnes -


[related-post post_id="4082580"]


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!